DESINGERICA SA OVCAMA DOMINIRA HRVATSKOM TRENDING LISTOM! Komšije digle bunu protiv njega, a sad se desio NEOČEKIVANI PREOKRET
Foto: Printscreen YT

iznenada

DESINGERICA SA OVCAMA DOMINIRA HRVATSKOM TRENDING LISTOM! Komšije digle bunu protiv njega, a sad se desio NEOČEKIVANI PREOKRET

Stars -

Samo dva dana nakon što je pokrenuta "buna protiv folka" na hrvatskom primorju, zbog nastupa Dragomira Despića Desingerice koji je tamošnju omladinu "lupao" patikom po glavi, kontroverzni treper osvojio je sve trending liste u Hrvatskoj i to samo dan nakon objavljivanja nove pesme.

Pesma je objavljena 12. decembra, ali je nakon 24 sata "zasela" na vrh Jutjub trendinga u Hrvatskoj.

U manje od 24 sata od objave pesma je došla do skoro milion pregleda, a prva je i na ukupnom Jutjub trendingu u Hrvatskoj i na trendingu koji se odnosi samo na muziku.

Dragomir Despic Desingerica
foto: ATA images/Antonio Ahel

Podsetimo, treper Desingerica napravio je pravi haos u Hrvatskoj posle neobičnog nastupa koji je za vikend održao u jednom klubu u Rijeci, zbog čega je u tim krajevima podignuta "buna protiv turbo folka".

I posle nastupa u klubu koji je bio krcat, Riječani i Opatijci na društvenim su mrežama izrazili nezadovoljstvo gostovanjem kontroverznog srpskog trepera zbog čega je pokrenuta rasprava o "zabrani turbo-folka u Hrvatskoj".

Kako se može zaključiti na osnovu komentara koji su se proširili mrežama, Hrvatima je najviše zasmetalo ponašanje Despića u klubu, na sceni, u toku nastupa..

Kurir.rs/Telegraf/Prenela: K.M.

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track