MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ČIJI JE DNK MALOG MARIA! Evo šta piše u dokumentima pevačicinog sina - "Upisana sam kao..."
Foto: ATA Images

priznanje

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ČIJI JE DNK MALOG MARIA! Evo šta piše u dokumentima pevačicinog sina - "Upisana sam kao..."

Stars -

Muzička zvezda Marija Šerifović je dobila sina uz pomoć surogat-majke.

Pevačica je godinama maštala o tome da u naručju drži svoje dete i san se konačno ostvario, a njen sin rođen je na klinici u Los Anđelesu.

Kako Šerifovićeva otkriva, proces je dugo trajao.

- Uh… Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo - kaže Marija Šerifović i dodaje:

Marija Šerifović
foto: Kurir televizija

- Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Bez želje da pojednostavljujem, jer je postupak zahtevan i emotivno i administrativno, ipak nije nemoguć. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu - navela je pevačica.

Mnoge zanima ko je otac deteta Marije Šerifović, ali ona ne želi da otkriva.

Marija Šerifović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve - priča Marija i otkriva da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj.

- Baš tako. Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj - rekla je Šerifovićeva koja je razrešila nedoumice i istakla da je u genetskom smislu Mariova majka, a i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku.

Marija Šerifović
foto: Kurir

- I u genetskom i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj - priča pevačica, a na pitanje da li dečak liči na nju, kaže:

- Pa još je jako mali da bih mogla da procenim. Ima vremena za to - ističe Marija i priča kakav odnos ima sa surogat majkom.

- To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede - rekla je ona.

Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.

Bonus video:

01:10

OPASNA ŠKORPIJA! MARIJA ŠERIFOVIĆ otkrila kao reaguje na provokacje: Uopšte ne ujedam, uradim nešto MNOGO GORE I BOLNIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track