NOVA EPIZODA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM" OTKRIVA ZAŠTO JE FOLK ZVEZDA RAZMIŠLJALA DA SE POVUČE SA SCENE: Molili su me, plakali su..
Foto: Printscreen

gledaćete

NOVA EPIZODA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM" OTKRIVA ZAŠTO JE FOLK ZVEZDA RAZMIŠLJALA DA SE POVUČE SA SCENE: Molili su me, plakali su..

Stars -

Dragana Mirković u novoj epizodi "Rame uz rame sa Draganom", koja će biti emitovana večeras od 20 sati na Kurir televiziji, govoriće o vraćanju na estradnu scenu, ali i o fanovima koji nisu mogli da se pomire s činjenicom da je napravila pauzu.

Poznato je da je pevačica jako privržena svojoj porodici, a u jednom trenutku je razmišljala da se skroz povuče sa scene. Međutim, zahvaljujući fanovima je odustala od te odluke.

Dragana Mirković
foto: Printscreen YouTube

- Fanovi su dali sve od sebe. Molili su me, čak je bilo i suza da se vratim. Onda sam odlučila da 2004. snimim ploču zbog njih. Smatrajući da ću to da im poklonim i da će se na tome završiti. Nije se tome završilo, kao što vidite. Nastavila sam da pevam, ali u mnogo manjoj meri - rekla je folk diva.

Celu epizodu pogledajte večeras u 20h samo na Kurir televiziji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom"

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Rame uz rame sa Draganom, Dragana Mirković
foto: Kurir Televizija

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kurir.rs/K.M.

Bonus video:

05:20

Lepa Brena i Dragana Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track