ŠARIĆEVOJ BIVŠOJ ODUZELI AUTOMOBILE, SATOVE, IMOVINU, A ONA SAD LUMPUJE U KAFANI! Evo ko joj pravi društvo i poručuje da je VOLI
Foto: Printskrin/Instagram

Opa, bato

ŠARIĆEVOJ BIVŠOJ ODUZELI AUTOMOBILE, SATOVE, IMOVINU, A ONA SAD LUMPUJE U KAFANI! Evo ko joj pravi društvo i poručuje da je VOLI

Stars -

Svetlana Ceca Dimitrić u javnosti poznata po prezimenu Šarić ponovo je slobodna žena i reklo bi se da živi život punim plućima.

U prilog tome svedoče fotografije koje bivša žena brata Darka Šarića, Duška objavila na društvenim mrežama.

Ceca Šarić
foto: Printskrin/Instagram

Ona je sa prijateljom Aleksandrom Kosom sinoć izašla u provod, a ako je suditi po snimcima i slikama koje su oboje objavili na mrežama,odlično su se proveli.

Nakon raskida veridbe od samozvanog kralja obrva Branka Babića, bivša manekenka se nije pojavljivala u javnosti, ali je sada nadoknadila sve.

Ceca Šarić
foto: Printskrin/Instagram

Kos je Ceci poručivao pesme, a od kuvara je tražio da na kolačima piše "Volim te". Interesantno je to da gotovo na svakoj priči koju je objavio stoji poruka "Moja ljubav".

Ceca Šarić, Duško Šarić
foto: Printscreen, Zorana Jevtić, Dado Đilas

Inače, Šarićevoj biv[oj snajki su letos oduzeti automobil, umetnine i još neke vrednosti, o čemu je Kurir pisao, a njen poslednji verenik Branko je zbog imovinske karte bio saslušan u policiji gde je morao da dokaže da su materijalne vrednosti i nakit koji poseduje kupljeni legalnim putem. Babić jeste svojoj dragoj poklanjao vrednosti, ali je bio u panici da mu se to sve ne oduzme. Angažovao je advokata kako bi dokazao da je čist.

Kurir.rs Lj.S.

01:25

MUŠKARCI MI SAVETOVALI, PA SAM ISKORISTILA TO ŠTO IMAM Milica Dabović bez ustručavanja: Taj sajt mi je drastično promenio život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track