"VARAJ ME SLOBODNO, KARMIN SE SA KOŠULJE LAKO PERE, AL' NIKAD RUKE OD NEVERE" Novo oglašavanje zakonite žene repera izazvaće HAOS
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

POSVEĆENO

"VARAJ ME SLOBODNO, KARMIN SE SA KOŠULJE LAKO PERE, AL' NIKAD RUKE OD NEVERE" Novo oglašavanje zakonite žene repera izazvaće HAOS

Stars -

Nenad Aleksić Ša neposredno pred sam ulazak u "Elitu", kako je i sam otkrio, podneo je papire za razvod od Vanje Ignjatović, inače poznate tiktokerke, koja je pre tog podnetog zahteva izgubila njihovu bebu, a on je u izlaganjima otkrio detalje iz njihovog braka.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Ignjatović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Tokom današnjeg dana, Ša i njegova nova devojka, Miona Jovanović, imali su žestok konflikt oko spominjanja njenog bivšeg dečka, od kog se orilo imanje u Šimanovcima, koje je izazvalo lavinu komentara i podeljena mišljenja.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Takođe, tokom današnjeg dana, Vanja se oglasila na svom Instagramu, okačivši video snimak iz automobila, te je pevala pesmu folk zvezde Dragane Mirković "Pečat na usnama", a mnogi su mišljenja da je tekst posvetila upravo svom i dalje zakonitom suprugu.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Aleksić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

- Ne opraštam tvoja nedela. Ti živi život da se oporaviš i da me jednom zaboraviš...Nosi moj pečat na usnama, mada nije podobno, varaj me slobodno, karmin se s košulje lako pere, al' nikad ruke od nevere - glasio je tekst koji pe pevala Vanja.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track