"IDEM KOD PSIHIJATRA, ZATO ŠTO SMATRAM..." LUNA ĐOGANI DALA SAVET ZLATA VREDAN! A evo šta preporučuje svim bračnim partnerima
Foto: Printscreen/Magazin In

rad na sebi

"IDEM KOD PSIHIJATRA, ZATO ŠTO SMATRAM..." LUNA ĐOGANI DALA SAVET ZLATA VREDAN! A evo šta preporučuje svim bračnim partnerima

Stars -

Luna Đogani u braku je sMarkom Miljkovićem već više od dve godine, a tek sada je došla na ideju da bi prilikom sklapanja ove zajednice trebalo uvesti još jednu klauzulu.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna je gostujući u emisiji Sanje Marinković, "Magazin In" govorila na temu zajedničkog života s Markom Miljkovićem, pa je na Sanjino pitanje, koju bi klauzulu uvela kao obaveznu prilikom sklapanja novog bračnog zaveta, iznela svoj stav i oduševila sve prisutne:

Luna Đogani
foto: printscreen idjtv

- Ja bih dodala bračnu terapiju. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom! Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra! Evo ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja - rekla je Luna i pobrala sve simpatije ostalih gostiju.

Kurir.rs/ Informer/ preneo: M. J.

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track