SRPSKI ZET SE DOBRO ISTROŠIO DA ZAPROSI ANU IVANOVIĆ: Iznajmio celi park iz ČUVENOG filma, a onda ga OBLIO znoj pred njenim ocem!
Foto: Instagram

Priznanje

SRPSKI ZET SE DOBRO ISTROŠIO DA ZAPROSI ANU IVANOVIĆ: Iznajmio celi park iz ČUVENOG filma, a onda ga OBLIO znoj pred njenim ocem!

Stars -

Bivša srpska teniserka i nekadašnji reket broj jedan Ana Ivanović i bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger venčali su se u Veneciji 2016.

Srpski zet sad je otkrio u Bildovom podkastu "Phrasenmaher“ kako ga je scena iz holivudskog filma „Noting Hil“ sa Džulijom Roberts (56) i Hjuom Grantom (63) inspirisala da zaprosi Anu.

Đulija Roberts
foto: Printscreen

- U Londonu ima mali parkovi koji su dostupni samo lokalnim stanovnicima. Iznajmio sam park iz filma 'Noting Hil'. Znao sam da je Ana inače izuzetno radoznala osoba i kada smo prošli pored kapije koja je bila odškrinuta, predložio sam joj da provirimo. Kada sam ušli - zaprosio sam je - ispričao je Bastijan.

Ana Ivanović, Venčanje, Venecija, Sebastijan Švajnštajger
foto: Damir Dervišagić

Nemački fudbaler je čak naučio srpski kako bi ubedio Aninog oca Miroslava da je on pravi čovek za njegovu ćerku!

- Uspeo sam da omekšam njenu porodicu tako što sam zamolio Aninog oca za njenu ruku na srpskom jeziku. Doleteo sam u Beograd i pitao ga - prisetio se Švajni.

Kako je priznao, pre prvog susreta sa Anom u Njujorku 2014. godine bio je nervozniji nego pre finala Svetskog prvenstva protiv Argentine. Tamo je u to vreme bio njegov prijatelj Stefen Haman (42, bivša košarkaška zvezda), imali su čak i šifru.

Ana Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

- Nakon što nas pozdravi treba da kažem „Hajde, idemo zajedno u šetnju.“ Ili „Dobro, vidimo se kasnije, Štefene.“ Tako se i dogodilo! Nisam dobro govorio engleski kada smo se upoznali, pa sam na početku mnogo slušao Anu. Bio sam malo u defanzivi i video šta se sprema - kroz osmeh je prokometarisao i otrkio kada je shvatio da je Ana, sa kojom sada ima tri sina, žena njegovog života?

- Od samog početka. Osećaš posebne trenutke i prepoznaš ih u ljubavi kada se zagledaš duboko u nečije oči – baš tako je bilo i sa mnom - prizao je bivši fudbaler.

U podkastu su se prisetili i izjave bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa (77) da je „Ana Ivanović najlepša žena na svetu“?

- Jednom nije rekao ništa osim istine - kroz smeh se složio Švajnštajger.

kurir.rs/bild.de/I.L.

Bonus video:

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja