SARA JO IZNENADILA DEČKA SPECIJALNIM ROMANTIČNIM POKLONOM! Nije mogla da sačeka 31. decembar, sve je dugo i pažljivo planirala!
Foto: Printscreen Instagram

poklon iz bajke

SARA JO IZNENADILA DEČKA SPECIJALNIM ROMANTIČNIM POKLONOM! Nije mogla da sačeka 31. decembar, sve je dugo i pažljivo planirala!

Stars -

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, već neko vreme uživa u ljubavi sa slovenačkim koreografom Žigom Sotlarom. Ipak, kada je u pitanju krunisanje njihove ljubavi, pevačica je vrlo oštra i na tu temu ne voli da govori.

Nedavno su bili u Italiji na romantičnom odmoru, a pevačica je još uvek puna utisaka.

Sara Jo
foto: Kurir Televizija

- To je bio deo poklona za rođendan od Žigeta za mene, ako nije gledaocima jasno. Iako je bilo 3-4 dana, baš sam se nauživala i ponovo opustila uz taj njihov duh koji je stvarno neopisiv. Italijani su stvarno nešto posebno, takvih jedinstvenosti sa toliko ljubavi sam gledala. Stvarno sve što rade tokom dana, od toga kako u bariću piju kaficu do toga kako klopaju, kako se oblače, kako se druže, stvarno ih mnogo, mnogo volim. I baš sam napunila baterije.

Sara je najranije detinjstvo provela u Italiji, ali kaže da se sada ne bi selila iz Beograda.

- Ne znam šta bih rekla, stvarno osećam da je Beograd moj grad, ali imam mnogo prijatelja tamo, to mi je drugi dom i tamo se osećam kao kod kuće. Mnogo čudan osećaj, ali definitivno sam ovde svoj na svome i ne verujem da bih se selila.

02:07

SARA JO IZNENADILA DEČKA SPECIJALNIM ROMANTIČNIM POKLONOM! Nije mogla da sačeka 31. decembar, sve je dugo i pažljivo planirala!

S obzirom na to da se bliži Nova godina, vreme je darivanja. Šta je to Sara odlučila da pokloni svom dečku?

- Da, već sam mu poklonila. Ja sam od onih koja toliko unapred organizuje to i pripremi. Mislila sam ovo lepo da mu dam 31, ali nismam mogla da izdržim. Ove godine su bile karte za jedno stand-up veče, ali u Njujorku.

Sara Jo je poklone za svoje najbliže već spremila, rado se raduje Novoj godini i čaroliji koja dolazi sa njom.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

01:29

SARA JO ODUVALA PAVLOVIĆKU: Neko priželjkuje drame, dok neko drži fokus tamo gde bi trebalo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja