ŠERIFOVIĆKA NEĆE NI PO KOJU CENU DA UNAJMI DADILJU! Plaši se za bezbednost sina, ima poverenje samo u JEDNU OSOBU
Foto: Instagram/serifovic

ŽELI DA SE POSVETI NASLEDNIKU

ŠERIFOVIĆKA NEĆE NI PO KOJU CENU DA UNAJMI DADILJU! Plaši se za bezbednost sina, ima poverenje samo u JEDNU OSOBU

Stars -

Marija Šerifović u potpunosti želi da se posveti svojoj bebi, koju je dobila uz pomoć surogat-majke 2. decembra u Los Anđelesu. Ona je odlučila da sama brine o svom sinu, a pomagaće joj majka Verica Šerifović.

Marija smatra, tvrdi naš izvor, da će uz svoju majku najbolje naučiti sve o roditeljstvu, ali i izuzetno brine o detetovoj bezbednosti, te je i to razlog zbog kojeg ne želi da ga ostavlja sa osobama koje joj nisu bliske.

Marija Šerifović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Marija je opčinjena Mariom i otkad su došli u stan, provode 24 časa zajedno. U potpunosti mu se posvetila i ne želi da angažuje nikakvu dadilju za svog sina. Nema poverenja ni u koga i smatra da sve može sama uz Veričinu pomoć. Na majku može u potpunosti da se osloni i njena pomoć joj je neprocenjiva. Verica se ne odvaja od njih, daje joj savete, a tu je i da pomogne oko hranjenja bebe, kupanja i menjanja pelene. Dogovorile su se i da ona čuva bebu, kad bude krenula na turneju, zbog čega je Verica presrećna. Ona je jedva dočekala da postane baka, te joj ništa ne pada teško kad je Mario u pitanju - navodi naš izvor.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Marija je na svom Instagramu istakla da želi da što više vremena provede s bebom, pa je bila na korak da zakazanu turneju, koja obuhvata 30 gradova u Srbiji, regionu i u Evropi, odloži za 2025. godinu. Ali, u dogovoru sa saradnicima i porodicom, na kraju je rešila da ipak održi zakazane koncerte, nakon kojih će se povući sa scene i sve svoje vreme posvetiti nasledniku.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track