SEĆATE LI SE DAVIDA IZ "PINKOVIH ZVEZDICA"?! Danas izgleda neprepoznatljivo, izrastao u pravog frajera a mišići PUCAJU NA NJEMU
Foto: Printskrin

NEKAD I SAD

SEĆATE LI SE DAVIDA IZ "PINKOVIH ZVEZDICA"?! Danas izgleda neprepoznatljivo, izrastao u pravog frajera a mišići PUCAJU NA NJEMU

Stars -

Desetogodišnji David Radosavljević oduševio je sve kada je prvi put stao na scenu „Pinkovih zvezdica“, nakon čega je beležio neverovatne uspehe, a danas bi ga retko ko prepoznao.

David Radosavljevic
foto: Aleksandar Jovanovic

David je imao svega 10 godina kada se 2014. pojavio u prvoj sezoni dečjeg muzičkog takmičenja i svojim neverovatnim vokalom i harizmom „kupio“ publiku i žiri koji su tada činili Goca Tržan, Hari Varešanović, Milan Stanković, Leontina Vukomanović i Jelena Tomašević.

Od tad prošlo je čak 9 godina, a danas ovaj harizmatični momak ima 19 godina i neverovantu biografiju iza sebe.

Posle „Pinkovih zvezdica“ imao je čast da peva sa Dinom Merlinom čiju je pesmu i izvodio u takmičenju, i to pred prepunim Koševom na koncertu bosanskog pevača, što ističe kao najveći uspeh u njegovoj karijeri.

Iako je i dalje veoma mlad, David stremi ka samom vrhu estrade, a danas se pojavio u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i potvrdio da ne planira da stane.

Ono što je svima zapalo za oko jeste da je David izrastao u pravog momka i fantastičnog pevača.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

12:00

DAVID RADOSAVLJEVIĆ: Voyage mi je najveća podrška!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track