TRIJUMF SRPSKOG PEVAČA U MAKEDONIJI! Aco Pejović ovacijama dočekan u Skoplju, koje su trajale do KRAJA KONCERTA! Poručio im JEDNO
Foto: Vanja Obradović

turneja

TRIJUMF SRPSKOG PEVAČA U MAKEDONIJI! Aco Pejović ovacijama dočekan u Skoplju, koje su trajale do KRAJA KONCERTA! Poručio im JEDNO

Stars -

Putujući muzički zemljotres Ace Pejovića ozbiljno je potresao Makedoniju jer najveća hala "Boris Trajkovski" u Skoplju bila je pretesna da primi sve obožavaoce srpskog pevača!

Na prve taktove pesme "Ponoć“, koju je Aco otpevao za potrebe filma "Toma“, pevač je pozdravljen ovacijama, koje nisu prestajala sve do samog kraja koncerta.

1 / 5 Foto: Vanja Obradović

"Da si tu", "Da mi je", "Taksi", "Opusteno", "Za Ljiljanu" bile su pesme koje su pibliku bacile u trans, a nakon koncerta, pevač je proveo mnogo vremena strpljivo se slikajući sa svojim obožavaočima.

"Hvala, Skoplje, jedino je što mogu da kažem, jer me uvek ostave bez teksta", izjavio je pevač kada su se strasti smirile.

03:29

Aco Pejović zaludeo Skoplje

Pejović se, inače, uveliko priprema za novi albun, budući da u studiju već peva nove kompozicije za koje upućeni tvrde da su ozbiljni hitovi!

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

02:12

Aco Pejović napravio pometnju turnejom po Americi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track