MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA PRIJOM! Spomenula i gostovanje u Zagrebu, a evo da li se Aleksandra NALJUTILA
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

evo kakvo iznenađenje joj je priredila pred koncert

MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA PRIJOM! Spomenula i gostovanje u Zagrebu, a evo da li se Aleksandra NALJUTILA

Stars -

Milica Pavlović sinoć je održala solistički koncert u Štark Areni, nakon kojeg se obratila okupljenim medijima i sumirala utiske iz Arene.

Najpre je otkrila da je imala male poteškoće na sceni, a potom se dotakla i kolega kao i njihove podrške, a onda priznala da na koji način joj je Aleksandra Prijović pružila podršku.

Milica Pavlović
foto: Kurir

- Među prvima se Dragana Mirković javila da će doći na koncert, ali je bila sprečena. Izjavljujem saučešće porodici. Poslala mi je prelep buket. Ana Bekuta je takođe bila sprečena, a šminkernica mi je prepuna cvećem i slatkišima. Ja kad čujem da ljudi od stresa ne jedu, meni je to nejasno. Takođe sam i od Aleksandre Prijović dobila prelep buket - istakla je ona.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Milica je potom otkrila da li se Prija naljutila jer nije mogla da gostuje kod nje na koncertu u Zagrebu.

koncert Milice Pavlović, Milica Pavlović
foto: Nenad Kostić

- Apsolutno ne. Nas dve smo veliki profesionalci i ona zna razlog zašto nisam mogla da nastupam. Ja sam uživala na tom koncertu, prelepo sam se provela. Nas dve smo posle pričale i nazdravile - dodala je Milica.

00:56

Prvi utisci Milice Pavlović posle spektakla u Areni

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:12

Milica Pavlović u publici na Prijinom drugom koncertu u Zagrebu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track