JEDAN DOČEK NOVE GODINE LEPA BRENA ĆE PAMTITI DOK JE ŽIVA! U sve umešana i njena deca: Gurnuli su me obučenu u...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

progovorila

JEDAN DOČEK NOVE GODINE LEPA BRENA ĆE PAMTITI DOK JE ŽIVA! U sve umešana i njena deca: Gurnuli su me obučenu u...

Stars -

Lepa Brena sa setom se prisetila kako je nekada u ovo doba godine njena porodična kuća na Bežanijskoj kosi bila ispunjena decom i prazničnom euforijom, dok je danas potpuno drugačija atmosfera.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Damir Dervišagić

- Kad vam deca odu iz kuće i onda živite u tim nekim velikim kućama, gde prolazite pored vrata gde su nekad živela vaša deca, to je tužno. Pogotovo ovaj mesec decembar, kada smo mi spremali poklone, gde se kuvalo i spremalo svaki dan, gde je bilo puno snega, gde se kitila kuća... Sada je sve to nekako prazno i ja sam našla utehu u biznisu i koncertima - priznala je pevačica za medije.

Stefan Živojinović, Viktor Živojinović, Lepa Brena
foto: Sonja Spasić, Printscreen, Damir Dervišagić

Njoj je posebno u sećanju ostao jedan doček Nove godine koji nije provela radno i koga se uvek rado seti.

- Bio je sneg i puno paketića, kao i drugova naše dece. Klinci su rekli da odemo svi na bazen. Mene su tad gurnuli obučenu sa džemperom i čizmama u vodu, sa svom tom garderobom. U početku sam nekako bila šokirana, jer ja to nikada ne bih uradila. A kad sam posle videla koliko je to njima bilo smešno i koliko im je to pričinilo radosti, rekla sam: "Što da ne?" Nekada čovek sebi treba da da nekako oduška - prisetila se pevačica uz osmeh.

Lepa Brena, Boba Živojinović, Filip Živojinović
foto: Marina Lopicić, Nemanja Nikolic, Ana Paunkovic, Damir Dervišagić, Kurir/A.J.Panić

Brena je iz svog dugogodišnjeg bračnog iskustva, dala savet i Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu.

- Za Filipa i Aleksandru imam savet da uopšte ne obraćaju pažnju šta se piše. Veoma je važno da ne poverujete u sve te hvalospeve o sebi. Mi smo zvezde samo nekoliko sati na toj sceni, a taj privatni život treba organizovati da imate jedan divan balans između tog vašeg profesionalnog i vašeg privatnog života - rekla je pevačica.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:07

Lepa Brena sa Bobom stigla u Zagreb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track