"TO VEČE JE SVE KRENULO NIZBRDO" Lana nakon rizične trudnoće i teškog porođaja OGOLILA DUŠU i nakon mesec dana otkrila POL BEBE
Foto: Printscreen Instagram

OTVORENO

"TO VEČE JE SVE KRENULO NIZBRDO" Lana nakon rizične trudnoće i teškog porođaja OGOLILA DUŠU i nakon mesec dana otkrila POL BEBE

Stars -

Hrvatska pevačica Lana Jurčević, koja se nedavno posle teške i zahtevne trudnoće koju je gotovo celu provela u bolnici, porodila se i sada uživa u toplini svog porodičnog doma.

Lana Jurčević
foto: Printscreen/Instagram

Sada se nakon svega oglasdila i podelila svoje iskustvo.

'Iako je ovo malo biće koje sam nosila 36 nedelja ispod svog srca, trebalo stići kao najslađi poklon oko Božića, stiglo nam je čak ceo mesec ranije. I kao što nam je bilo iznenađenje da smo stvorili jedan novi život, tako je Bog odlučio da i dolazak na ovaj svet bude jednako takvo iznenađenje', započela je Lana Jurčević emotivnu objavu na svom blogu, u kojoj je opisala kako je postala majka.

Otkrila je da je 24.11. bila na pregledu na kojem je sve napokon izgledalo kako treba.

 Lana Jurčević
foto: Printskrin/Instagram

'Izašla sam iz bolnice mirna, srećna i rasterećena znajući da imamo još vremena da sredimo i sobicu i sve što treba za bebin dolazak. Međutim, to isto veče su stvari ponovno krenule nizbrdo. Javila sam se svom doktoru Kisiću koji mi je rekao da odmah dođem u bolnicu. Uverena da idem samo na pregled, nisam ništa ponela sa sobom. Morala sam na hitan carski rez jer je izgledalo kao početak abrupcije posteljice (kad se posteljica počne odvajati od maternice) što je životno opasna situacija i za mamu i bebu', opisala je.

'Tako nam je već nakon dva sata od mog dolaska u bolnicu, stigla ONA: naš mali borac i žilavica koja nije dala nikome i ničemu da joj stane na put. Nisam se ni snašla, nisam se stigla ni pripremiti, ni fizički ni psihički, da ću to veče, samo nekoliko minuta pre ponoći, 24.11. upoznati to malo klupko ljubavi teško 2700 grama. Ne znam je li to bio moj obrambeni mehanizam ili adrenalin ili nešto treće, ali sam imala osmeh na licu celo vrijeme iako sam znala da ponovno stvari nisu kako treba i pokušala tu silnu brigu pretvoriti u neko veselje i uzbuđenje. Taj tren kad sam je u sali čula da plače mi je bio nestvaran', dodala je.

 Lana Jurčević
foto: Printskrin/Instagram

Priznala je da nije imala pojma da carski rez toliko boli, no tu je bol sad uz svoju bebu i zaboravila.

 Lana Jurčević
foto: Printskrin/Instagram

'Mogla bi napisati još sto blogova o svemu što se izdogađalo ove godine i kroz ovo moje ‘putovanje’, ali sad smo kod kuće napokon, kitimo jelku s kilometarskim podočnjacima, učimo se nekom novom životu, nekom ludom i nenormalnom tempu, ali vredi svega! Mame, tate, držite se, nije lako, ali nema lepše i veće nagrade kad tu malu veknu primiš u ruke i pomirišeš najlepši miris na svetu', zaključila je.

Kurir.rs/ Story.hr

Bonus video:

00:17

Nataša Bekvalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track