ZAPEVALA 2 MESECA NAKON POGIBIJE SINA: Pevačica otpevala emotivne stihove: Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše
Foto: Printscreen/Facebook

ZAPEVALA 2 MESECA NAKON POGIBIJE SINA: Pevačica otpevala emotivne stihove: Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše

Stars -

Pevačica Lejla Leky je pre nešto više od dva meseca, doživela je porodičnu tragediju kada joj je preminuo sin Amar Šabić tokom vožnje autobusa.

Lejla Šabić, Amar Šabić, Lejla Leky
foto: Printscreen/Facebook

Sada se na Tiktoku pojavio emotivni snimak, na kom Lejla zapevala Adilovu pesmu "Sine moj".

- Za sve sinove! - rekla je ona i otpevala pesmu.

Mnogi nisu ostali imuni na ovo, te su se komentari na pomenutoj društvenoj mreži samo ređali.

- Dragi moji prijatelji, hvala dragom Alahu, dao mi je snage i sabura, prvenstveno da vam se svima zahvalim na upućenim porukama i pozivima. Mnogi su me zvali i pitali da li ću ikada više zapevati jer mnogo svadbi i veselja u narednoj godini nas čeka. Mom rahmetli sinu Amaru 9. decembra je četeresnica - napisala je Lejla na Fejsbuku tada i nastavila:

- Kao majka svog voljenog i nikada prežaljenog sina, ispratiću sve naše običaje i adete. Kroz život ću krenuti dalje sa svojim radom i druženjem, uz narod koji je bio uz mene. Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše. Gde god bih krenula, pa i dušom zapevala, u grudima će ostati i dalje bol i tuga za mojim sinom - dodala je Šabićka.

Kurir.rs/Alo/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:49

Četrdesetodnevni pomen sinu Mirka Kodića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja