OGLASIO SE JANJUŠEV SREDNJI BRAT Potresnim rečima se oprostio od Mihaila: Mile moj lepi, dušo moja, osmehu moj...
Foto: Printscreen

velika tuga

OGLASIO SE JANJUŠEV SREDNJI BRAT Potresnim rečima se oprostio od Mihaila: Mile moj lepi, dušo moja, osmehu moj...

Stars -

Mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav, a sumnhja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini.

Srednji brat Janjuševića Boris potresnom porukom oprostio se od Mihaila na svojim društvenim mrežama.

- Mile moj lepi, dušo moja, osmehu moj - napisao je on i dodao emotikon smajlija koji plače.

Boris Janjušević
foto: Pritnscreen/Instagram

Kako se pisalo Marko i Boris nisu pričali godinama sa bratom Mihailom, ali je Boris pre godinu dana njemu čestitao rođendan sledećim rečima:

- Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam već 4 godine, slavi 25. godina. Poslednja slika sa njim od kako me je nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan, buraz. Volim te - poručio mu je tada Boris.

Podsetimo, Janjušev mlađi brat. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - rekao je tada Janjušev brat.

Telefoni za pomoć

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:26

Pomen Aleksandru Kodiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track