"GODINAMA SU GA MALTRETIRALI..." Isplivale JEZIVE PORUKE upućene Mihailu dok je bio živ, BURA na mrežama nakon smrti Janjuševića
Foto: Pritnscreen/Instagram

"GODINAMA SU GA MALTRETIRALI..." Isplivale JEZIVE PORUKE upućene Mihailu dok je bio živ, BURA na mrežama nakon smrti Janjuševića

Stars -

Mihailo Janjušević, deset godina mlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svom domu. Imao je samo 27 godina, a poslednjih meseci je, pored posla na kojem se nije pojavio u petak, nakon čega je i krenula potraga za njim, zarađivao i na platformi za odrasle Onlyfans.

Mihajlo Janjušević, Mihailo Janjušević
foto: Printskrin/Instagram

Mihailo je na Tviteru, gde je bio aktivan i objavljivao linkove koji vode ka pomenutoj platformi, bio na meti jezivih komentara. Pojedini su mu zamerali način na koji se slika i snima, a potom to objavljuje na mrežama, nazivali su ga pogrdnim imenima, a najveću pažnju tviteraša imao je pre nekoliko meseci, kada je njegov brat Marko Janjušević Janjuš ponovo ušao u Zadrugu.

Mihailo Janjušević
foto: Printscreen

Na društvenoj mreži je moglo da se pročita "da Marko priča loše o gejevima, a brat mu gej", nakon čega je Mihailo krenuo da blokira pratioce koji su pisali uvredljive komentare.

Dan nakon njegove smrti mreže su se usijale, a jedan korisnik je napisao da ima osećaj "da smo mi tviteraši krivi jer smo ga za***avali prošli mesec".

1 / 4 Foto: Printscreen

U moru tvitova koji se mogu pročitati nalaze se skandalozne izjave poput onih da "brat širi b***", da je "smeće", nažalost i da "takve ne treba žaliti". Objašnjavaju da ih je Mihailo "bloknuo" jer su lajkovali post gde se priča o Janjušu i homoseksualcima, a jedan korisnik je, nakon vesti o njegovoj smrti, otkrio da je "dečko pričao da ga godinama maltretiraju".

I KIKA ĐUKIĆ JE TRPELA INTERNET NASILJE

Podsetimo, Kristina Kika Đukić takođe je izvšila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Kristina se borila sa nasiljem na društvenim mrežama, a tragična vest uzdrmala je mnoge.

Kristina Kika Đukić
foto: Pritnscreen/Instagram

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ („You Tube“) kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Telefoni za pomoć

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track