"GDE SU IM RODITELJI!?" Skandalozni snimak Mileta Kitića i dve DEVOJKE zatrpao društvene mreže: Jedan potez izazvao GNEV (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

skandal

"GDE SU IM RODITELJI!?" Skandalozni snimak Mileta Kitića i dve DEVOJKE zatrpao društvene mreže: Jedan potez izazvao GNEV (VIDEO)

Stars -

Folk pevač Mile Kitić, nastupao je nedavno u jednom hotelu, a njegov nastup našao se na meti oštrih kritika, kada je zaplesao na bini sa dve znatno mlađe devojke.

Mile Kitić
foto: Nemanja Nikolić

Mile je nastupio u jednom hotelu u Bosni i Hercegovini, a nedugo zatim osvanuli su snimci na kojima su mu se dve devojčice iz publike pridružile na bini.

Naime, reč je o dve, znatno mlađe devojke, koje su sa folkerom izvele pesmu "Mađioničar". Snimak se ubrzo proširio po mrežama, a negativni komentari samo se nižu.

Mile Kitić
foto: Kurir televizija

- "Da nije tužno bilo bi smešno, da je svet normalan, ovo bi bila pedofilija", "Ko ovo vaspitava?", "Gde su roditelji?", "Nije Mile kriv, nego mame i tate" - samo su neki

Podsetimo, nedavno je pevačeva supruga govorila o njihovom braku i otkrila kako i nakon toliko godina, njihov brak opstaje.

Kurir.rs/ Informer/ preneo/ N.K.

01:39

MILE KITIĆ OTKRIO TAJNU NJEGOVE ĆERKE IZ KUPATILA! Pevač potom rekao šta misli o Eleninom novom dečku: Ne znam koliko će trajati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track