REPER CUNAMI EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Počelo je usred nastupa, SRUŠENA JE CELA BINA! Potom šokirao: Evo šta se desilo sa ljudima
Foto: Uroš Arsić/Mondo, print

kurir tv

REPER CUNAMI EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Počelo je usred nastupa, SRUŠENA JE CELA BINA! Potom šokirao: Evo šta se desilo sa ljudima

Stars -

Vikend za nama na žalost je obeležen potonućem splava Kartel, a te večeri je nastupao mladi reper Cunami.

Ova vest se raširila brzinom svetlosti, a šta se dešavalo te večeri i kako je reper sve to podneo, odgonetnuo je u razgovoru sa voditeljom Ivanom Gajićem u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

splav tone, Kartel, splav, potonuo splav
foto: Uroš Arsić/Mondo

- Izveo sam svoj blok, a nakon toga sam napustio splav. Nakon 20 minuta, obavešten sam da je splav potonuo. Drago mi je da su svi u redu, da nije niko povređen, a čak sam i dobio poruke da je ljudima bilo lepo, jedino mi žao organizatora koji se suočen sa tehničkim problemima. Ne znam šta da vam kažem, meni je, na kraju krajeva, bilo prelepo - započeo je mladi reper, pa je upitan koji može biti razlog potonuća:

- Nije bio razlog to što je krcat, nisam ja neko ko bi mogao da osudi razlog, nisam inžinjer, ja sam umetnik. Pomenuta je tuča, ali ja je nisam video. Dok sam ja bio na splavu sve je bilo odlično, zaista ne znam šta je prouzrokovalo te probleme.

Potom je za gledaoce otkrio da li je imao sličnu situaciju:

- Imao sam, letos u Tuzli, usred nastupa je počela oluja, srušena je cela bina, evakuisani su ljudi. Ovo sada što se desilo mi je drugo iskustvo sa nepogodama.

03:00

REPER CUNAMI EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Počelo je usred nastupa, SRUŠENA JE CELA BINA! Potom šokirao: Evo šta se desilo sa ljudima

Potom je pričao o svojim planovima za budućnost:

- Uskoro izbacujem LP sa Seksijem (reper iz grupe Crni Cerak), to je već najavljeno na društvenim mrežama. Uskoro ide 5-6 pesama, biće rada posle toga, biće materijala, idemo dalje, imam dva datuma zakazana u Beogradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

00:24

Jutro nakon što je potonuo splav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja