SEĆATE GA SE IZ POPULARNOG RIJALITIJA! Danas živi povučeno i pliva u parama, a mnogi su ŠOKIRANI njegovim BIZNISOM
Foto: Profimedia, Printscreen/PINK

neprepoznatljiv

SEĆATE GA SE IZ POPULARNOG RIJALITIJA! Danas živi povučeno i pliva u parama, a mnogi su ŠOKIRANI njegovim BIZNISOM

Stars -

Dragan Mladenović, poznatiji kao Proka danas izgleda potpuno drugačije u odnosu na period kada se emitovao popularni rijaliti program "Farma".

Proka
foto: Printscreen

U selu Lisović, na preko dva hektara zemlje je bila izgrađena farma zajedno sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor, gde je bilo smešteno dvadesetak poznatih ličnosti koje su se za nešto duže od tri meseca borile za nagradu od 100.000 evra, i na kojem su živeli bez struje, tekuće vode, hraneći se biljkama koje su sami i uzgajali, i mlekom i mesom domaćih životinja o kojima su brinuli.

Dragan Mladenović, široj javnosti poznat kao mentor Proka, bio je strah i trepet za učesnike rijalitija i posle mnogo godina, otkad mu je produkcija dodelila ovu ulogu.

Proka
foto: Printskrin

Nakon sedam sezona "Farme", koja je bila najgledaniji program ove vrste tokom svih sezona, on je bio deo projekta i "Zadruge 1" kao kontrolor stanja na imanju. Ipak u narednim sezonama Proka se više nije pojavljivao.

Proka
foto: Printskrin

Proka se skroz povukao iz javnosti i počeo da proizvodi svoju rakiju koja nosi naziv "Prokovača", a danas bi ga malo ko prepoznao da ga sretne na ulici.

Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track