PEVAO NA SAHRANI A ISPRED SANDUKA DOBIJAO BAKŠIŠ! Pevač pozvan na nastup na koji bi malo ko pristao: Trajalo je manje od pola sata
Foto: Printscreen

šok

PEVAO NA SAHRANI A ISPRED SANDUKA DOBIJAO BAKŠIŠ! Pevač pozvan na nastup na koji bi malo ko pristao: Trajalo je manje od pola sata

Stars -

Jovan Mihaljica pevao je na jednoj sahrani i kako je jednom prilikom ispričao to mu je bilo najteže iskustvo u karijeri.

Kako je pevač ispričao tada on se na sahrani u Zagrebu pojavio sa harmonikašem i violinistom u domu pokojnika, pa je tako zapevao pored sanduka.

Jovan Mihaljica
foto: Printscreen

On je na toj sahrani, dok je pevao čak i dobijao bakšiš, što je domaću javnost šokiralo kada se snimak pojavio.

I on je ispričao da mu je bilo neobično i neprijatno, dok je pevao, sa pesmom se mešao lelek i plač. Istakao je da je verovao da je to bila želja pokojnika koju je porodica ispunila, ali da nije znao gde ide da peva.

- S obzirom na to da sam se prvi put susreo sa ovim, bilo je neobično, ali čovek mora u trenutku da se smiri. Morao sam da se preorijentišem i da profesionalno uradim posao. Koliko god da je čudno, to je opis našeg posla i mora da se bude pribran. Pevao sam četiri pet tužnih pesama koje je voleo da sluša za života. Ovaj nastup je trajao manje od pola sata - otkriva Mihaljica u jutarnjem programu Prve televizije.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.

Bonus video:

00:46

OSEDEO SAM, ZNOJIO SE, ZABORAVLJAO PESME! Pevaču se slošilo kada je ugledao NJEGA u žiriju Zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track