"TEŠKO SAM SE PSIHIČKI NOSILA SA TIM" Ana Radulović o hororu koji je prošla zbog izdeformisanog lica: Bilo je strašno...
Foto: Printscreen YT

iskreno

"TEŠKO SAM SE PSIHIČKI NOSILA SA TIM" Ana Radulović o hororu koji je prošla zbog izdeformisanog lica: Bilo je strašno...

Stars -

Voditeljka "Elite 7", Ana Radulović, otkriva da je zbog problema sa licem nailazila na brojne ružne komentare.

Ana Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Kako sada Ana Radulović otkriva za domaće medije, određeno vreme nije smela da se slika u krupnom kadru, jer joj je jedna strana lica pala.

- Hvala bogu, sada je bolje. Prošlo je mesec dana. Na samom početku je ljudima bilo čudno i videla sam po komentarima da su se pitali što se ne snimam u krupnom kadru. Međutim, nisam nikom ništa htela da odgovaram, jer sam se psihički teže nosila sa tim. I bilo mi je još teže da pričam o tome, jer bi bilo zapitkivanja i svega. Sada kada mi je bolje, odlučila sam da dam izjavu - ističe Ana i dodaje:

Ana Radulović
foto: Printskrin/Instagram

- Bilo mi je strašno kada sam pročitala komentare da me je neko ne daj Bože tukao, ali ja ne živim u takvom okruženju. Morala sam da stanem na put tim glasinama, pogotovo i pričama da koristim opijate i narkotike. Mogu da razumem da se nekom ne sviđam fizički ili da mu se ne dopada kako vodim, ali takve stvari pričati... Pogodilo me je da u takvom stanju vodim četiri nedelje i da dopustim da tako neko nešto neko priča. "Pink" kao moja kuća u kojoj radim je zaslužila da uvek budem profesionalac i da sam tu u svakom trenutku, u kakvom god stanju bila - otkriva Radulovićka i za kraj dodaje:

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:50

Ana Radulović - Večeras me nerviraju gaćice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track