NE SKIDA IH! Otkrivena MISTERIJA sunčanih naočara Petra Graše, evo zašto ih pevač baš UVEK NOSI, ČAK I PO MRAKU! Dugo se nagađalo
Foto: Nemanja Nikolić

NJEGOV ZAŠTITNI ZNAK

NE SKIDA IH! Otkrivena MISTERIJA sunčanih naočara Petra Graše, evo zašto ih pevač baš UVEK NOSI, ČAK I PO MRAKU! Dugo se nagađalo

Stars -

Poznato je da su naočare neizostavan detalj i zaštitini znak Petra Graša, ipak mnogi se pitaju zašto ih pevač baš uvek nosi.

Grašo je nedavno podigao buru u javnosti kada je s bliskim prijateljima pozirao su u zimskim kaputima i jaknama, a kako je fotografija nastala u večernjim časovima, njegovi obožavaoci su se zapitali koja je svrha toga. Međutim, malo ljudi zna da su to naočare ili fotoosetljiva stakla (fotogrej).

Petar Grašo
foto: Nemanja Nikolić

To su stakla koja se automatski prilagođavaju vremenskim uslovima, često birana za ljude koji ne žele odvojeno da nose naočare za sunce i dioptrijske naočare. Ova sočiva blokiraju UV zrake i mogu se značajno zatamniti na otvorenom, do 80 procenata, dok istovremeno pružaju zaštitu od sunčevog odsjaja.

Petar Grašo
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, pevač je nedavno pazario prelepu vikendicu na Jahorini i to ne na bilo kom mestu, a čitav enterijer je u drvetu. Luksuzni apartman se nalazi se u sklopu jednog od najekskluzivnijih kompleksa na Jahorini, u koju je uloženo čak 15 miliona evra.

Kurir.rs/net.hr/Prenela: K.M.

Bonus video:

01:59

Petar Grašo sa suprugom na MAC manifestaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track