"SILIKONI NISU HARIZMA, PLASTIČNA HIRURGIJA NIJE TALENAT" Nadežda poslala BRUTALNU poruku estradi: Da objasnim ako nije jasno...
Foto: Damir Dervišagić

nije sve tako crno

"SILIKONI NISU HARIZMA, PLASTIČNA HIRURGIJA NIJE TALENAT" Nadežda poslala BRUTALNU poruku estradi: Da objasnim ako nije jasno...

Stars -

Nadežda Biljić bila je gost Kurirove emisije-podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i govorila o usponima i padovima koje je prolazila kroz život.

Nadežda Biljić, Nije sve tako crno
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je ogolila dušu i govorila o svojim prvim koracima na estradi, željama i očekivanjima, ali i iskustvima kroz koje je prolazila tokom karijere.

Nadežda je progovorila o video snimku na Jutjubu koji broji preko tri miliona pregleda, a gde ona peva u pidžami sa sve čupavom kosom u potpuno opuštenom izdanju.

Nadežda Biljić
foto: Kurir

- Pravo da ti kažem ne volim da gledam svoje klipove. Ni da slušam ni da gledam sebe jer sam previše samokritična. To je kažu, odlika velikih. Ali ti komentari i lepe reči su pokretač i razlog što sam ja i dalje ovde. To mi je podstrek da budem još bolja, jer znam da mogu još - govorila je pevačica i nastavila:

Nadežda Biljić
foto: Kurir

- Eto, ja nikada nisam rekla, da sam zvezda, imam tri miliona pregleda i to je to. Ne, ja mogu bolje i ići ću još, baš zbog tih ljudi koji mi daju vetar u leđa i daju mi komplimente. Što se tiče tog mog izdanja na tom video klipu gde sam u pižami, čupava u opuštenom izdanju, mogu samo da kažem... Da objasnim ako nekome nije jasno, silikoni nisu harizma, plastična hirirgija nije harizma, nije talenat. Kada imaš talenat i zračiš možeš džak na sebe da staviš svi će da gledaju u tebe - poručila je Nadežda.

Kompletan intervju pogledajte u videu ispod.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:50

NADEŽDA TOMI ČESTITALA ROĐENDAN PRE SVIH Biljićka nije mogla da sačeka, oglasila se i poručila: Volim te tigriću najviše NA SVETU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track