"NIKADA SE NISAM ZADOVOLJAVALA SITNIM ILI OSREDNJIM STVARIMA" Nadežda o poslovnim uspesima, evo gde sebe vidi za 10 godina
Foto: Damir Dervišagić

nije sve tako crno

"NIKADA SE NISAM ZADOVOLJAVALA SITNIM ILI OSREDNJIM STVARIMA" Nadežda o poslovnim uspesima, evo gde sebe vidi za 10 godina

Stars -

Novi format Kurira "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je petu epizodu podkasta u kom je Nadežda Biljić prvi put govoriti o svojim usponima i padovima, najvećim razočarenjima ali i pobedama u životu.

Nadežda Biljić, Nije sve tako crno
foto: Damir Dervišagić

Nadežda je za Kurir govorila o svojim najtežim i najlepšim trenucima u životu, ali i iskustvima koji su je potpuno promenili i učinili jačom.

- Spremamo svašta nešto novo. Uskoro će izaći jedna balada. Znam da će se i mojoj publici svideli ali i onima koji nisu moja publika. Znam da kada nešto vredno radim i iz srca to ostavlja traga. Vredno radimo na projektima, ne bih da preciziram tačno kada, ali verujte mi, vrlo uskoro. Jedva čekam - rekla je pevačica.

Nadežda Biljić, Nije sve tako crno
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je bez zadrške otkrila gde vidi sebe za deset godina.

- Nadam se da ću da imam još jedno dvoje dece, nadam se dva ili tri albuma. Nisam nešto sklona željama da idem u arenu, ja sam više za to da budem u situaciji da arena za mene bude prevađena. Ne zato što ja teram neki inat ili nekoga prozivam, već ja kada želim, ja stvarno želim velike stvari. Možda neko Ušće ili nešto veće od Ušća. Nikada se nisam zadovoljavala malim, sitnim ili osrednjim stvarima - rekla je Nadežda.

Kompletan intervju pogledajte ispod teksta.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:50

NADEŽDA TOMI ČESTITALA ROĐENDAN PRE SVIH Biljićka nije mogla da sačeka, oglasila se i poručila: Volim te tigriću najviše NA SVETU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja