ANA KORAĆ DECI IZ ZVEČANSKE ODNELA PAKETIĆE: Njihova sreća se ne može opisati, njihov osmeh nema cenu! Dirljiv susret
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

humana

ANA KORAĆ DECI IZ ZVEČANSKE ODNELA PAKETIĆE: Njihova sreća se ne može opisati, njihov osmeh nema cenu! Dirljiv susret

Stars -

Ana Korać poslednjih nekoliko dana bila je u epicentru dešavanja zbog odnosa sa svojim suprugom, a kako je i sama priznala njih dvoje su se sporečkali, ali je brzo došlo do pomirenja i praznike će provesti zajedno u krugu porodice.

Ana Korać
foto: Privatna arhiva

Poznato je da je Ana neko ko obožava decu i da je uvek imala veliko srce i želela da pomogne svima koji su u teškoj situaciji ili nemaju, pa je odlučila da tako nešto uradi i pred Novu godinu.

Naime, Ana je organizovala specijalno iznenađenje za decu iz Zvečanske i iznenadila ih paketićima. Mališani su bili jako radosni zbog njenog lepog gesta, pa su sve vreme trčali oko nje, grlili je i slikali se sa njom.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

- Juče sam posetila mališane u Zvečanskoj i donela paketiće, njihova sreća kada su dobijali paketiće se ne može opisati. Divni mališani koji su željni ljubavi i zagrljaja, jedino što želim u Novoj godini je da bolesni ozdrave i tužni da se nasmeju. Nema veće sreće nego usrećiti takvu decu. Mislim da su najveća sreća, radost i Božji blagoslov biti u mogućnosti usrećiti druge. Pozivam sve koji su u mogućnosti da usreće ove mališane, jer njihov osmeh i njihova radost kada vas ugledaju sa paketićima kako ulazite, nema cenu. A ono čemu se oni još više raduju od tih paketića je to kada im pružite zagrljaj. Usvajanje je jedna izuzetno lepa i plemenita stvar, na koju pozivam sve parove koji su u mogucnosti i imaju uslove, da pristupe usvajanju ovih mališana zato što svako zaslužuje topao dom i porodicu - ispričala je Ana Korać.

Kurir/Republika/Preuzeo: I.L.

Bonus video:

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja