"OPROSTIĆU SVIMA KOJI SU ME POVREDILI" Stanija otkrila da li je sa Asminom dočekala 2024. godinu, a ovo joj je NAJVEĆA ŽELJA
Foto: Printskrin/Instagram

"OPROSTIĆU SVIMA KOJI SU ME POVREDILI" Stanija otkrila da li je sa Asminom dočekala 2024. godinu, a ovo joj je NAJVEĆA ŽELJA

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, a za domaće medije je otkrila da u 2024. godini ima jednu veliku želju - da postane majka.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Stanija nam je otkrila gde je proslavila Novu godinu, šta je to što najviše priželjkuje, kao i šta je oduševljava, ali istakla i da uživa sa najmilijima.

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

- U 2023. je bilo mnogo lepih trenutaka, kakvi su useljenje i uživanje u novom domu u Srbiji, zatim preseljenje u novi dom u Majamiju. Imam i dva luksuzna automobila o kojima sam do pre nekoliko godina mogla samo da maštam, posetila sam Aziju, oduševila sam se Kinom. Vredno sam radila i ponosna sam na svoje uspehe, ali i oni manje lepi momenti su sastavni deo života. Sve se dešava s nekim razlogom - sigurna je Stanija, čije vrele fotografije su 365 dana činile srećnim njene fanove.

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

Stanija nam je priznala i šta je sebi poželela u Novoj godini.

- Sebi sam u 2024. godini poželela bebu - otkrila je Stanija i sumirala utiske iz prethodne godine.

Godinu koja je prošla pamtiće i po nekim ružnim situacijama, pre svega medijskom linču zbog ljubavne veze s Asminom Durdžićem.

- Godinu 2023. mi je obeležila javna ljubavna afera. Zbog nje sam doživela ozbiljan medijski linč i emotivni brodolom koji ste svi mogli da gledate! Ali preživela sam i to, idemo dalje - istakla je Stanija i na iznenađenje mnogih, dodala:

Stanija Dobrojević
foto: Instagram

- Novu godinu nisam dočekala sa Asminom u Majamiju, već sa najmilijima u Srbiji. Dok sam bila mlađa, više sam volela da idem u provod, a kako idu godine, više me ispunjava kućna atmosfera, ukrašen dom, kamin, svečana gozba sa najmilijima i da ranije legnem da spavam. Kada sam bila mlađa i nisam imala toliko mogućnosti ili kada sam radila u Americi, za naš Božić tamo je običan dan, osećala sam se toliko prazno i tužno i umela sam te dane da preplačem! Zato sam se izborila da život podesim kako želim i da sebi priuštim što više srećnih trenutaka - otkrila nam je ona i dodala:

- Praznici su vreme kada sve zaustaviš i prepustiš se radosnoj atmosferi s najmilijima, ukrašenom domu, kaminu, mekim pidžamama, poklonima, i uživaš u momentu - rekla je Stanija i našim čitaocima poručila:

- Želim vam srećne praznike, da ih provedete u miru i veselju! Puno sreće i ljubavi u novoj godini!

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

Stanijinu idealnu novogodišnju noć čine glamurozna haljina i još nekoliko bitnih stvari.

- Osim glamurozne haljine, važna mi je top muzika, nešto kao Ceca ili Prijovićka, malo alkohola i puno plesa. Da se slavi život! Dobrojevićeva ima i jedan novogodišnji ritual.

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

- Umem da oprostim svima koji su me povredili. Nova godina je momenat preseka kada neke ljude precrtaš, nove ciljeve i planove zacrtaš! To radim svake godine i ispostavilo se da je taj ritual super metod za pročišćenje, srećniji i kvalitetniji život.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track