I DELIJE NA PRIJINOM NASTUPU ZA DOČEK: Košarkaš pokušao da pobegne od paparaca, a evo sa kim je dočekao PONOĆ (FOTO+VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

I DELIJE NA PRIJINOM NASTUPU ZA DOČEK: Košarkaš pokušao da pobegne od paparaca, a evo sa kim je dočekao PONOĆ (FOTO+VIDEO)

Stars -

Nemanja Nedović sa svojom suprugom Minom Milutinović i prijateljima dočekao je 2024. godinu u srcu Beograda.

Nemanja Nedović, Mina Milutinović
foto: KK Crvena zvezda

Košarkaš Crvene zvezde pojavio se na nastupu Aleksandre Prijović, a na samom ulazu potrudio se da bude potpuno neprimetan iako mu to nije pošlo za rukom.

00:03

Nemanja Nedović pokušao da bude neprimećen na dočeku

Iako je bio sa najbližima ušao je sam u predvorje hotela, šetajući u nadi da neće biti primećen od strane fotografa.

y
foto: Kurir

Njegov kolega Tadija Dragićević objavio je zajedničku fotografiju i otkrio delić atmosfere sa dočeka.

Nemanja Nedović
foto: Printscreen/?Instagram

Tadija i Nemanja su uživali u prisustvu svojih supruga i nekoliko prijatelja a Mina je kao i uvek privukla pažnju javnosti.

Podsetimo, Mina nosi devojačko prezime Milutinović i uvek je važila za jednu od najlepših Srpkinja. Rođena je 26. januara 1995. godine i odrasla je u Smederevskoj Palanci. Mina je 2012. godine pobedila na takmičenju "Miss World Next Top Model" u Bejrutu. Srpskoj javnosti postala je poznata kada se pojavila u spotovima Saše Kovačevića za pesme "Slučajno" i "Noć do podne".

Mina Milutinović
foto: Printscreen/Instagram

Mina je imala samo 19 godina kada je započela vezu sa Nemanjom, koji je od nje stariji 3 godine. Upoznali su se na leto 2014. godine, a nedavno su svoju ljubav krunisali brakom u kojoj su dobili ćerku Taliju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

47:58

Netkulturno LIVE - Mina i Nemanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track