"NE VERUJEM U DEDA MRAZA" Džejla Ramović o porodici, uspehu i praznicima: Od mame i dan danas dobijam paketić!
Foto: Shutterstock, Petar Aleksić

"NE VERUJEM U DEDA MRAZA" Džejla Ramović o porodici, uspehu i praznicima: Od mame i dan danas dobijam paketić!

Stars -

Pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Džejla Ramović je sumirala utiske 2023. godine i priznala da je i prezadovoljna uspehom koji je postigla.

Džejla Ramović
foto: Printscreen/Instagram

Tokom godine uspela je da ostvari sve želje kada je karijera u pitanju, snimila je nekoliko pesama koje su postale veliki hitovi, pa tako ništa manje uspeha ne očekuje u 2024. godini.

Pored zdravlja koje želi sebi, porodici, prijateljima i publici, Džejla je poželela da njena karijera ide istom putanjom kao i do sada.

- Želim što više pesama, što više mogućnosti da snimim pesme, što više nastupa. Ništa ja tu ne bih menjala u odnosu na prošlu godinu. Smatram prošlu godinu kao jako uspešnu i stvarno ne bih ništa menjala. Takva kakva je, meni je bila odlična – rekla je ona i otkrila želje.

Džejla Ramović
foto: Printscreen/Instagram

- Ove godine, ako može više snimanja, još više nastupa koliko bude mogućnosti, to je to u suštini. Želim naravno i zdravlje.

Džejla je podelila priču kako se Nova godina proslavlja u njenom domu. Kroz smjeh je priznala da ne veruje u Deda Mraza, ali i da joj mama i danas kupuje paketić.

Deda Mraz
foto: Shutterstock

- Ne verujem u Deda Mraza, u detinjstvu je bilo radovanja i svega, ali to u jednom momentu prođe. Ja se najradije sećam paketića koje smo dobijale od mame. Moja mama to radi i danas, pre Nove godine ona meni i sestrama pravi naše personalizovane paketiće, stavlja naše najdraže slatkiše. To je neka naša tradicija, to ona svaki put priprema – zaključila je pevačica.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:15

DŽEJLA RAMOVIĆ OTKRIVA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Evo koja je pesma njenog života i šta misli o momcima u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track