"SMEŠNE SU MI ŽENE KOJE IZGLEDAJU KAO PUNJENE PTICE" Verica o trendu hijalurona u zrelim godinama, a ovo je TAJNA njene lepote
Foto: Damir Dervišagić

oštra

"SMEŠNE SU MI ŽENE KOJE IZGLEDAJU KAO PUNJENE PTICE" Verica o trendu hijalurona u zrelim godinama, a ovo je TAJNA njene lepote

Stars -

Modna kreatorka Verica Rakočević (75) godinama je u srećnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem koji je 35 godina mlađi od nje.

Verica Rakočević
foto: Petar Đorđević

Za Vericu Rakočević kažu da je vreme stalo jer besprekorno izgleda u osmoj deceniji. Mnogi smatraju da je hrabrost objaviti fotografije na kojima je potpuno prirodna, a upravo te služe kao dokaz da su godine samo broj u njenom slučaju.

Verica Rakočević
foto: Printskrin/Instagram

Iako mnogi misle da svom izgledu posvećuje mnogo vremena, Verica otkriva istinu koja je potpuno suprotna od javnih spekulacija.

- Velika je predrasuda da mnogo vremena priovodom ispred ogledala, da se mnogo doterujem i šminkam. Ja sam kao albino, imam bele trepavice, obrve... Smešne su mi žene koje preko 50 ili 60 godina a izgledaju kao punjene ptice zbog prekomernog hijalurona... - govorila je Verica i otkrila na koji način neguje svoje lice:

Verica Rakočević
foto: Damir Dervišagić

- Neizostavno je u mojoj rutini kada je lice u pitanju su razne maske koje su samo deset posto efekta. Ne mislim da je išta što sam radila a radila sam mnogo toga imalo mngo efekta kao što je dobar sam, dobra hidratacija i unos vitamina - rekla je modna dizajnerka.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs/estetic.rs

Bonus video:

01:42

ALBANCI HTELI DA IH UBIJU I SPALE! Verica Rakočević preživela PAKAO u Makedoniji: SPASIO JE MUŽ VELJKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track