"SANDRA NEMOJ DA SI SUJEVERENA" OBUKLA CRVENO DA SLUTI NA RADOST! Pevačica u BEZOBRAZNOM vešu čestitala praznike (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

praznično

"SANDRA NEMOJ DA SI SUJEVERENA" OBUKLA CRVENO DA SLUTI NA RADOST! Pevačica u BEZOBRAZNOM vešu čestitala praznike (VIDEO)

Stars -

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra obukla se u duhu praznika u zavodljivu Deda Mrazicu, pa čestitala praznike.

Sandra Valterović

Pevačica se slabo pojavljuje u javnosti, a njena diskografska pauza se sudeći po komentarima fanova baš odužila, ali kako je nova godina tek startovala, ima sasvim dovoljno prostora da Sandra priredi iznenađenje svojim obožavocima.

Seksi Sandra
foto: Printscreen/Instagram

Osvanuo je snimak na kome Valterovićeva, pozira obučena u crvenom vešu sa belim čizmicama, mnogima je asocijacija bila na "Deda Mrazicu" a svima je zapalo za oko njeno poprsje koje je nedavno uvećala na jednoj klinici.

Podsetimo, Pevačica se ponovo našla u žiži javnosti, nakon što je osvanuo snimak koji kruži društvenim mrežama a reč je o njenom obraćanju nakon ugradnje silikonskih implanta u grudi.

- Operacija je odlično prošlo, nemam bolove.Ugradila sam 200 kubika.Volim prirodno, ne volim da nije prirodno.Silikone sam dobila na poklon od galantnog muškarca.Oporavak će trajati 10 dana, izjavila je Sandra.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track