KO JE MISTERIOZNI SUPRUG SANJE KUŽET? Godinama ga krila od javnosti, a njihova ljubavna priča počela je još u SREDNJOJ ŠKOLI
Foto: Damir Dervišagić

KO JE MISTERIOZNI SUPRUG SANJE KUŽET? Godinama ga krila od javnosti, a njihova ljubavna priča počela je još u SREDNJOJ ŠKOLI

Stars -

Voditeljka Sanja Kužet je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka drugog sina sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Njih dvoje su odavno odlučili razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja, retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima sa voditeljkom.

Nemanja Živojinović
foto: Damir Dervišagić

Ipak, s vremena na vreme Sanja podeli poneki detalj o svom porodičnom životu i često se na gradskim događajima i proslavama pojavljuje u društvu supruga, pa njeni obožavaoci znaju da ona vodi idiličan porodičan život i da uživa uz ljubav svog života.

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

Sanja Kužet, Nemanja Živojinović
foto: Damir Dervišagić

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Par već ima sina Strahinju, a Sanja je i mama starijeg dečaka Andrije, kog je dobila tokom braka sa Zoranom Piperom.

kurir.rs/glossy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track