"NEMAM KOVERAT ZA CRNE DANE, SAMO ZA UŽIVANJE" Zbog ovoga Ruška nikada ne nosi zdravstvenu knjižicu: Misli su ključna stvar...
Foto: Kurir TV, Shutterstock

nije sve tako crno

"NEMAM KOVERAT ZA CRNE DANE, SAMO ZA UŽIVANJE" Zbog ovoga Ruška nikada ne nosi zdravstvenu knjižicu: Misli su ključna stvar...

Stars -

Ruška Jakić bila je gost šestog podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i govorila o svim pobedama, padovima i borbama koje su joj obeležile život.

Ruška Jakić
foto: Kurir

- Svakome u životu se događaju loše stvari, treba se suočiti sa problemom. Svako vam uđe u život, uzme koliko hoće i ode, a uzima samo onoliko koliko dozoljavamo. Verujte da Bog ima zadnju reč, za sve što se događa ima neki razlog i tražite ga u sebi a ne u drugima - rekla je Ruška i otkrila:

Ruška Jakić
foto: Kurir

- Misli su ključna stvar. Znate, kada kažete sebi, imam "koverat za crne dane", odmah šaljete poruku da će crni dani doći. E ja imam "koverat za uživanje". Nikada ne nosim zdravstvenu knjižicu, jer kada je god stavite u novčanik pomislite "Ne daj Bože da mi zatreba" i odmah šaljete lošu poruku. Ja ne mislim da će da mi zatreba zato je i ne nosim. Zato uvek govorim da lepo živim sa 1000 dinara i 1000 evra. Život je lep i ne postoji crno.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

06:55

NA TIKTOKU SAM GLAVNA, A SVI MISLE DA SAM ODLEPILA Ruška Jakić kod Gajića o tajnom uhodi: Znači, on me PRATI 24 SATA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track