HRVATSKA TV POPILA PAPRENU KAZNU ZBOG LEPE BRENE! Moraju da plate 13.270 €, a to nije cela SUMA! Evo šta kaže PEVAČICA
Foto: Printscreen YT

HRVATSKA TV POPILA PAPRENU KAZNU ZBOG LEPE BRENE! Moraju da plate 13.270 €, a to nije cela SUMA! Evo šta kaže PEVAČICA

Stars -

Pevačica Lepa Brena početkom meseca gostovala je u emisiji na hrvatskoj televiziji, gde je sa voditeljkom Ivom Šulentić razgovarala o svojoj karijeri, Aleksandri Prijović koja je u to vreme održavala pet koncerata u zagrebačkoj Areni, ali i govorila o svojoj liniji najlon čarapa.

Reakcija ondašnje javnosti zbog "besplatne reklame na televiziji s nacionalnom frekvencijom" nije izostalo, zbog čega se oglasio i HRT i izneo detalje planiranog toka razgovora. Potom se oglasilo i regulatorno telo VEM (Veće za elektroničke medije) zbog mogućeg kršenja zakona o elektronskim medijima, a sada je zvanično stigla i kazna.

Lepa Brena
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Veće za elektroničke medije izreklo je HRT-u prekršajni nalog od 13.270 evra, te 1.320 evra odgovornoj osobi zbog prikrivenog oglašavanja u emisiji "Kod nas doma" u kojoj je Lepa Brena reklamirala svoju liniju čarapa.

Ovim povodom se oglasila i pevačica.

"Nisam imala nameru da kršim prava na reklamu. Niko mi to nije izričito zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor", kazala je Lepa Brena.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

02:11

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track