MIR I SPOKOJ NA BOŽIĆ: Cenimo trenutke koje delimo s voljenima, neka se večno slavi dan radosti i ljubavi
Foto: Kurir

voditelji informativnih emisija kurir televizije

MIR I SPOKOJ NA BOŽIĆ: Cenimo trenutke koje delimo s voljenima, neka se večno slavi dan radosti i ljubavi

Stars -

Najradosniji hrišćanski praznik Božić okuplja celu porodicu. Slavi se u društvu najmilijih, tako da će i voditelji informativne redakcije Kurir televizije Badnji dan i Božić provesti uz one koje najviše vole.

Oni ni tokom praznika ne zaboravljaju svoje gledaoce, a u prazničnom dvobroju poželeli su im zdravlje, sreću, ostvarenje svih želja, ali i mir i spokoj tokom cele godine.

Aleksandra Arsović, Brze vesti Neka vas toplina praznika okružuje

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Aleksandra Arsović
foto: Kurir

- Tokom ovog posebnog doba godine setimo se da cenimo trenutke koje delimo s našim voljenima i da cenimo blagoslove u našim životima. Neka vas toplina praznika okružuje i donese vam mir i spokoj.

Dejan Drakulić, Brze vesti Čarolija Božića neka vam ispuni srce srećom

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Dejan Drakulić
foto: Kurir

- Želim vam božićne praznike ispunjene radošću, smehom i ljubavlju. Neka vam ovi dani budu veseli i svetli, a čarolija Božića neka vam ispuni srce srećom.

Ana Mićović, Brze vesti Budite pravedni i sijajte dobrotom

Tv voditelji, Ana Mićović
foto: Kurir

- Želim vam dobro zdravlje, mir u duši, mladost u srcu, uspeh u radu, blaga mnoga, i od ljudi i od Boga. Da vam osvetli Božić srca čistotom, budite pravedni i sijajte dobrotom. I neka se večno slavi sveti dan radosti i ljubavi! Hristos se rodi!

Nataša Đuričić, Brze vesti Nek vam Božić vrata zlati

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Nataša Đuričić
foto: Kurir

- Nek današnji blagi dan vama bude radostan, nek vam Božić vrata zlati, nek vas uvek sreća prati, anđeo sreće neka vas vodi - mir Božji, Hristos se rodi!

Zoran Mihajlović, Centralni dnevnik, Popodnevni dnevnik, Večernji dnevnik

Dane provedite s ljudima koji vam mame osmeh

Tv voditelji, Zorana Mihajlović
foto: Kurir

- Svim gledaocima želim da narednih 365 dana maksimalno provedu s ljudima koji im mame osmeh na lice, jer će samo tako sve one druge koje sudbinski ne mogu da izbegnu lakše držati na distanci. Želim im godinu pustolovnu kao avanturistički film, ali s pažljivo biranim sporednim glumcima i statistima koji ne upadaju u kadar nezvani. I puno dobre i glasne muzike im želim, da nadjača svaki šum koji zapreti da im pomuti razum i zaseni ono što njih čini srećnim.

Slaviša Veselinović, Centralni dnevnik, Popodnevni dnevnik Budite zadovoljniji i uspešniji

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Slaviša Veselinović
foto: Kurir

- Svim čitaocima želim da timovi za koje navijate budu uspešniji nego ove godine, da firme u kojima radite budu uspešnije i da vi budete uspešniji i zadovoljniji nego što ste bili u prethodnoj godini.

Nikola Topalović, Centralni dnevnik, Popodnevni dnevnik, Večernji dnevnik

Počnite da ostvarujete svoje snove

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Nikola Topalović
foto: Kurir

- Stari Grci su rekli da su bogovi ljubomorni na ljude zbog njihove konačnosti jer imaju smisao postojanja, zato bih poželeo svima da iskoriste nastupajuću godinu i počnu da ostvaruju svoje snove. A kada darujete, činite to od sveg srca, ali ne zaboravite da je poklon bez svakodnevne pažnje samo "uskoro izbledela uspomena". Hristos se rodi. Blagosloven Božić.

Silvija Slaming, Usijanje Želim da se srca utople, a glave ohlade

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Silvija Slamnig
foto: Kurir

- Želim da hladna srca i usijane glave naprave razmenu u 2024. Da se srca utople, a glave ohlade. Da manje pričamo o ratu i konfliktima, a više o idejama, vizijama, radu i rastu - pojedinaca i zajednice.

Jelena Pejović, Usijanje, Crna hronika Delite emocije s bližnjima kao da ih imate okean

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Jelena Pejović
foto: Kurir

- Koračajte sigurno kroz tunele života čak i kad su mračni, jer na kraju uvek postoji svetlo. Pratite svoje srce do tačke gde stanuju ljubav i empatija. Delite svoje emocije s bližnjima kao da ih imate okean. Živite trenutak koji ćete zarobiti u svojim sećanjima i napraviti najlepši mozaik života.

Bojana Drašković, Centralni dnevnik, Popodnevni dnevnik, Večernji dnevnik

Pronađimo radost u svemu što nas okružuje

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Bojana Drašković
foto: Kurir

- Mir Božiji, Hristos se rodi! Neka nam praznični dani budu ispunjeni slogom i blagostanjem. Da nas posluži zdravlje u svim narednim godinama, da pronađemo radost u svemu što nas okružuje, da osvestimo zahvalnost za sve ono što imamo, a za šta smo se nekada molili. Neka nam deca rastu bezbrižna, zaštićena i voljena. Neka nam ljubav pokaže put da uvek, u svemu, imamo veru i imamo meru. Srećan Božić!

Olja Lazarević, Redakcija

Neka vam ovaj dan donese mir u srcu

Božićni broj, TV Voditelj, Tv voditelji, Olja Lazarević
foto: Kurir

- Dragi moji, želim da vam ovaj dan donese mir u srcu, zdravlje u telu, radost u životu i mislima, a novu godinu koja je pred nama da ispunite momentima sreće i uspeha. Hristos se rodi! Srećan Božić!

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track