"SLAVIMO U DUHU TRADICIONALNE PORODICE" Ana Korać otvorila VRATA svog doma uoči PRAZNIKA, pa otkrila detalje porodične idile
Foto: Printskrin/Instagram

praznično

"SLAVIMO U DUHU TRADICIONALNE PORODICE" Ana Korać otvorila VRATA svog doma uoči PRAZNIKA, pa otkrila detalje porodične idile

Stars -

Ana Korać, otvorila je vrata svog porodičnog doma, pa otkrila kako će provesti praznik u krugu porodice, priznala da ju je majčinstvo mnogo promenilo, kao i na koga liči beba.

Ana Korać
foto: Privatna arhiva

Ana Korać uživa u majčinstvu i harmoničnom životu sa svojim partnerom, te otkriva da Božić uvek provodi u krugu porodice, ali ovoga puta praznik za nju ima posebnu važnost budući da ga prvi put dočekuje sa sinom i suprugom.

- Božić kao i svake godine, provešćemo u krugu porodice, s'tim što nam je ovo prvi Bozić sa najomiljenijim članom, tako da će najmlađi član biti u centru pažnje.

Da li se suprug i ti držite tradicije, idete li na božićnu liturgiju, da li postite?

- Oboje smo iz izuzetno tradicionalnih porodica i odgajani smo u tom duhu, gde su porodica, srpstvo i vera na prvom mestu. Postimo, s' tim što smo neki istrajni, a neki i ne baš tako, pa nalaze opravdanje kako od posla ne mogu da istraju u celom postu. Ovo je na suprugov račun.

Šta Božić predstavlja u vašem domu?

- Božić kao najradosniji hrišćanski praznik u našoj porodici predstavlja jedan od najlepših dana u godini, gde se svi okupljamo, družimo, sumiramo prethodnu godinu, pravimo planove za narednu i naravno uživamo u prazničnoj trpezi nakon posta.

Koliko te je majčinstvo promenilo?

- Potpuno. Mislim da žena tek kad postane majka, shvati svoju životnu ulogu. Sve što je do tada bilo bitno, bilo prioritet sada je nebitno. Tek kada se postane roditelj, čovek vidi šta su prave vrednosti, šta je prava sreća i shvati šta je najiskrenija bezgranična ljubav

Koji su ti planovi u ovoj godini, te da li imalj neku neostvarenu ćelju?

- Planovi su mi da ove godine što više kvalitetnog vremena provodim sa porodicom i da supruga ubedim da sebi skrati malo radno vreme. A što se želja tiče, sve moje želje su se ostvarile, s' tim što bih želela da se ove godine ostvari jedan moj projekat koji je vezan za humanitarni rad sa nezbrinutom decom, ali ne bih nista otkrivala dalje dok ne dođe vreme za to.

Koja je prva reč tvog sina, mama ili tata?

- Nerado ću priznati, ali sin je prvo rekao "tata".

Ko je strožiji roditelj, tvoj partner ili ti?

- Tata je autoritet, a mama je tu da razmazi dete.

Koliko često ideš u Ivanjicu kod majke?

- Svaku priliku rado iskoristim da odem da posetim mamu, baku, deku i ostalu rodbinu.

Šta kažu oni koje te poznaju čitav život, da li sin podseća na tebe kada si bila klinka?

- Sin je isti tata. Ja se tešim da ima nešto na mene, ali kao što rekoh, samo se tešim. Ima moje okice.

Kurir.rs/Republika/preneo/N.K.

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track