RETROSPEKTIVA TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM": Evo zašto je baš RUS Anton Elkin odneo NAGRADU OD MILION DINARA (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

kurir tv

RETROSPEKTIVA TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM": Evo zašto je baš RUS Anton Elkin odneo NAGRADU OD MILION DINARA (VIDEO)

Stars -

Nakon ljute borbe veoma talentovanih takmičara koja je traja skoro tri meseca spektakularni šou "Rame uz rame sa Draganom" dobio je pobednika.

Rame uz rame sa Draganom, pobednik, pobenici, Anton Elkin, Negovan Jovičić
foto: Petar Aleksić

Ovog vikenda na Kurir televiziji emisija je posvećena pobednicima šoua "Rame uz rame sa Draganom", tačnije posvećene Antonu Elkinu i Negovanu Jovičiću koji je lično od Dragane Mirković dobio ček od milion dinara zbog negovanja tradicije i posvećenosti folklornim vrednostima.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir tv

U 23. epizodi saznali ste koji su im bili najemotivniji, najdraži, a koji najteži nastupi za izvođenje kroz retrospektivu njihovih nastupa, kao i koliko su im neki zadaci bili zabavni za pripremu i iz kog zadatka su najviše naučili.

00:23

EVO ZAŠTO JE IPAK RUS POBEDIO U ŠOU RAME UZ RAME SA DRAGANOM

Bilo je reči i o ostalim takmičarima i njihovom odnosu tokom snimanja emisije, i o tome kako su se osećali u polufinalu, kako u finalu, koliko ih je takmičenje promenilo i koliko su napredovali u igračkom smislu. Ostali takmičari su takođe izneli svoj stav i mišljenje o razlozima zbog kojih je Anton pobedio, kao i šta je to Antona izdvajalo od ostalih učesnika još od samog početka takmičenja. Dragana, Lola i Beba su podelili svoje mišljenje o Antonu kao pobedniku i razlozima zbog kojih se izdvajao od svih takmičara još od samog početka snimanja emisije.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir tv

- Anton se definitivno izdvaja od ostalih takmičara i tako da je on iz epizode u epizodu bio sve draži nama, sve upadljiviji, sve sigurniji u sebe, sve više pokazivao i dokazivao da treba da bude pobednik - rekla je Dragana Mirković.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

08:08

PROGLAŠENI POBEDNICI SERIJALA RAME UZ RAME SA DRAGANOM! Svi su bili sjajni, ali dvoje takmičara su naprosto POKIDALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja