"U MENI SU OSTALE TRAUME, DUGO SAM BILA LJUTA, SADA DA MOGU DA VRATIM VREME..." Seka Aleksić o pokojnom ocu, brutalno ISKRENA
Foto: Petar Aleksić

emotivno

"U MENI SU OSTALE TRAUME, DUGO SAM BILA LJUTA, SADA DA MOGU DA VRATIM VREME..." Seka Aleksić o pokojnom ocu, brutalno ISKRENA

Stars -

Pevačica Svetlana Seka Aleksić imala je veoma teško detinjstvo, pored siromaštva i bede u kojoj je živela, najviše joj je falila očeva figura.

Naime, Seka je u jednoj svojoj bolnoj ispovesti ispričala da ih je otac ostavio, te da je mnogo ružnih sećanja vezuju za period odrastanja. Ona je govorila da je bio alkoholičar, da je maltretirao njihovu majku, ali da mu je sve oprostila.

Sekin otac preminuo je na današnji dan, a ona se na svom Instagramu prisetila teškog perioda, ali istakla da je on uvek u njenim molitvama.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

"Na današnji dan mi je preminuo tata. Iako sam duži životni period bila ljuta na njega jer nas je napustio, nekoliko godina pred kraj njegove smrti sam mu sve oprostila. Ostala je praznina zauvek u mojoj duši, zbog toga što nije bio tu kada mi je trebao oslonac i sigurnost. U meni su zauvek ostale traume da nisam dovoljno voljena, da ne vredim, i da sam za nešto kriva... Sada da mogu vratiti vreme, zagrlila bih tatu snažno i rekla mu da ga mnogo volim. Tata, u mojim si molitvama zauvek!", napisala je Seka.

Kurir / Preneo: Lazar Stanušić / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track