OGLASIO SE TONI CETINSKI NAKON SKANDALA U SARAJEVU: Moju ljubav niko svojim piskaranjem ne može razbiti! Koncerta će biti
Foto: Kurir televizija

digla se bura

OGLASIO SE TONI CETINSKI NAKON SKANDALA U SARAJEVU: Moju ljubav niko svojim piskaranjem ne može razbiti! Koncerta će biti

Stars -

Hrvatska i regionalna zvezda, pevač Toni Cetinski, nastupiće na obeležavanju 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine u Sarajevu, a nakon što je na press konferenciji otkriven celokupan program, nastao je opšti karambol.

Toni Cetinski
foto: Damir Dervišagić, printscreen

Brojne javne ličnosti, ali i građani Sarajeva, izrazili su negodovanje zbog njegovog nastupa, a među prvima je bio kompozitor Vlado Podany, kao i influenserka Hana Hadžiavdagić, a sada se oglasio i pevač.

- Dva dana dobijam bezbroj poruka podrške pravih Sarajlija i ljudi koji nisu zatrovani senzacijama i negativlukom. Pevam isključivo o ljubavi bez ikakvih podela i predrasuda i tako ce ostati dok sam živ. Jednakim žarom i poštovanjem prema publici. Bilo to u Sarajevu, Zagrebu, Puli, Splitu, Banja Luci, Beogradu, Skoplju, Novom Sadu, Budvi, Cetinju ili Podgorici ili Ljubljani. Svugde jednako uživamo. Pripremam iznenađenje za 10. februar i siguran sam da će biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i niko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se - rekao nam je Toni i dodao da je tako na kompletnom prostoru bivše Jugoslavije i da ljubav niko ne može razbiti.

Kurir/Alo/Preneo. I.L.

Bonus video:

13:03

Toni Cetinski intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track