NAKON 10 GODINA PAUZE VRATILA SE LEPA ĐORĐEVIĆ: Živela u Francuskoj, rodila troje dece, a ove godine ima SAMO JEDNU ŽELJU

NEKAD I SAD

NAKON 10 GODINA PAUZE VRATILA SE LEPA ĐORĐEVIĆ: Živela u Francuskoj, rodila troje dece, a ove godine ima SAMO JEDNU ŽELJU

Stars -

Lepa Đorđević prošle godine vratila se scenu posle deset godina pauze.

Pevačica je bila opravdano odsutna jer je htela u potpunosti da se posveti porodici i svojoj deci, i tvrdi da se trudi da bude zahvalna u životu.

Lepa Đorđević
foto: Kurir televizija

– Trudim se da budem svakodnevno zahvalna na svemu što imam. Imala sam uspona i padova i razbijanja žestokih. Zahvalna sam što sam živa i zdrava i zahvalna sam što sam ovde i funkcionišem - kaže Lepa.

Pevačica je sumirala i godinu iza nas koja je za nju bila turbulentna.

– Prošla godina je meni bila najčudnija u životu. Vratili smo se iz Francuske gde sam živela sa svojom porodicom, deca su mi se u rekordnom roku uklopila i naučila ćirilicu. Desile su se najružnije stvari koje sam ikada mogla da zamislim, mnogo mladih života je otišlo u nepovrat. Nemam drugih želja osim da se to više nikada ne ponovi, da se nijedno dete ne krene sa strahom u školu i da se ljudi opamete – objasnila je ona.

Lepa Đorđević
foto: printscreen/Grand

Za ovih deset godina koliko je nije bilo, na privatnom planu su se kod nje izdešavale lepe stvari. Rodila je troje dece i potpuno se posvetila porodičnom životu.

- Rodila sam troje dece, dala sam prioritet braku i deci, porodici. Želela sam da stanem malo na loptu i da se smirim, smatram da je dosta veliki radni staž iza mene i da je vreme da malo uživam u svojoj privatnosti i ljubavi. Sad su deca dovoljno velika da mogu da me isprate na ovom putu – otikrila je Lepa.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:31

NEPRIJATNO SE OSEĆAM KADA MI PRIĐU FANOVI! Aleksandra Prijović otkrila: Krenu da plaču, ja se uspaničim, NIŠTA NE RAZUMEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track