NAKON IZLASKA IZ PRITVORA - PRAVAC KAFANA: Lukas se oglasio iz restorana na Kopaoniku "Gospodo, ja za razliku od drugih..."
Foto: Printskrin/Instagram

NAKON IZLASKA IZ PRITVORA - PRAVAC KAFANA: Lukas se oglasio iz restorana na Kopaoniku "Gospodo, ja za razliku od drugih..."

Stars -

Pevač Aca Lukas oglasio se danas iz jedne kafane na Kopaoniku nakon što je izašao iz pritvora.

- Dragi moji, za razliku od nekih ja mogu da pevam i drugi dan. Ne moram onaj prvi, a neki što vole da pevaju nek pevaju po jedan dan, a mi ćemo drugi, gospodo - našalio se Lukas.

Podsetimo, Lukas je priveden juče na putu za Kopaonik zbog čega mu je određeno zadržavanje do 12 sati, koje je isteklo i on je u međuvremenu pušten.

Naime, Lukasa je zaustavila saobraćajna policija kod pumpe na ulazu u Brus i, nakon testa koji je pokazao da je pozitivan na narkotike i da vozi bez vozačke dozvole, odveden je u policijsku stanicu.

Aca Lukas
foto: Printskrin/Instagram

Pevač je nakon izlaska iz pritvora otišao na Kopaonik gde će večeras nastupati.

00:15

Aca Lukas

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:22

ACA LUKAS JE OVAKO ZVAO MARKA BULATA ZBOG FRIZURE! Posle ga pohvalio: Jedini je imao petlju da peva posle mene na splavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track