CECA S VELJKOM I ANASTASIJOM NA POMENU ARKANU: Ogromna suza od belih ruža i orhideja, a bez OVOGA ne dolaze na groblje (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

24 godne od ubistva

CECA S VELJKOM I ANASTASIJOM NA POMENU ARKANU: Ogromna suza od belih ruža i orhideja, a bez OVOGA ne dolaze na groblje (VIDEO)

Stars -

Danas se navršava 24 godine od smrti Željka Raznatovića Arkana. Na Novom groblju nesto posle 10.30 stigli su Veljko i njegova supruga Bogdana.

Doneli su malu korpicu, bez koje ne dolaze ni na jedan pomen, a na grobu stoje crvene i crveno bele ruže.

Nekoliko minuta kasnije stigla je i Ceca u sivom kaputu sa sestrom Lidijom i ćerkom Anastasijom.

Ceca je donela ogromnu suzu sa belim ružama i orhidejama. Anastasija je na pomen stigla iz Španije. Jedno po jedno su prilazili Arkanovom spomeniku, krstili se i poljubili ga.

Pomen je služio vladika remezijanski Stefan, inače duhovnik porodice Ražnatović, uz sasluženje sveštenika iz Hrama Svetog Save.

1 / 23 Foto: Petar Aleksić

Podsetimo, danas je 24 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, koji je ubijen u hotelu "Interkontinenatl" sa tri metka u glavu, a osim Arkana, kobnog dana ubijeni su i bivši radnici Saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić, pripadnik Srpske doborovoljačke garde (SDG).

bonus video

02:54

CECA SA OČIMA PUNIM SUZA O ARKANU: Jako smo kratko bili zajedno, ali tih šest godina neko ne doživi nikad (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track