PETRA DIVAC UPUTILA DEČKU EMOTIVNE REČI: Mladi sportista je podržao tokom SKANDALA, godinama zajedno, a evo šta je ČASNO URADIO
Foto: Pritnscreen/Instagram

PETRA DIVAC UPUTILA DEČKU EMOTIVNE REČI: Mladi sportista je podržao tokom SKANDALA, godinama zajedno, a evo šta je ČASNO URADIO

Stars -

Petra Divac, usvojena ćerka legendarnog Vlade Divca, pokazala je svog dečka prvi put. Naime, ona je objavila fotografiju sa jedne proslave na kojoj je pozirala u zagrljaju svog izabranika, koji se zove Mihajlo Veruović, ali nije Vojaž.

Njih dvoje pozirali su zagrljeni i nasmejani, a ona mu je posvetila i emotivni status:

- Još jedna godina zajedničkog života, i još se osećam kao najsrećnija devojka na svetu - napisala je Petra.

Podsetimo, Mihajlo je inače rodom iz Prijepolja, i kako se može zaključiti po njegovim objavama, njih dvoje su već duže od dve godine u ljubavi. Često poziraju zagrljeni, poljubaca ima na pretek, a evidentno je da su zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

Kako je napisano na Fejsbuku Mihajlo Veruović je iz Prijepolja, odakle je i Petrin otac i proslavljeni košarkaš Vlade Divac, a trenutno živi u Beogradu.

1 / 13 Foto: Instagram

Kako piše na Instagramu, gde je takođe veoma aktivan, piše da je sportista, a završio je Višu medicinsku školu. A pre tri godine je plivao za Časni krst u Prijepolju.

instagram foto: padivac

Bonus video:

00:30

KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOSOVO: Jelena Đoković i Vlade Divac zapevali zajedno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track