"ZA NAS RASTANAK NE POSTOJI" Neutešni otac napisao otvoreno pismo tragično nastradaloj pevačici: Ne želim ti reći zbogom...
Foto: Printscreen Facebook

"ZA NAS RASTANAK NE POSTOJI" Neutešni otac napisao otvoreno pismo tragično nastradaloj pevačici: Ne želim ti reći zbogom...

Stars -

Pevačica Andrijana Lazić poginula je u 28. godini, 10. januara 2024. u Dubaiju. Kako su preneli domaći mediji, pevačica je pala sa 24. sprata zgrade.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen Instagram

Njena porodica - njen otac Nebojša, majka, i dva brata su zavijeni u crno, a telo mlade pevačice danas stiže u Srbiju.

Njen otac Nebojša je na svom Fejsbuk profilu objavio snimak svoje ćerke sa drugaricama. Na snimcima i slikama se vidi kako su uživale u Dubaiju, ali nije poznato da li su snimci nastali baš sa ovog putovanja na kom je Andrijana izgubila život.

- Ono što zovemo početkom, često je kraj. A ono što čini kraj je zapravo samo novi početak. Kraj je ono mesto odakle tek počinjemo. Ovo nije “zbogom”, advokatiću moj, ovo je jedno veliko “hvala”. Za nas rastanak ne postoji. Ne želim ti reći zbogom, gde god da si, uvek ćeš biti u mom srcu - napisao je njen otac.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen Facebook

Andrijana je, inače, u ovom periodu trebalo da izbaci i promoviše dve pesme koje je snimila kod našeg poznatog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, piše "Telegraf".

Ona je volela da putuje, a često je to radila sa porodicom i dva mlađa brata koja je imala i za koje je baš bila vezana.

Ona je, takođe, volela modu i slikanje, pa se tako na njenom profilu mogu naći fotografije u raznim izdanjima u kojima je izgledala prelepo.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen Instagram

Andrijana je poreklom iz Bijeljine, iz Republike Srpske, u Dubai je otišla 7. januara, sa drugaricama, a stradala je tri dana kasnije.

Njen otac se potresnim rečima oprostio od nje na društvenim mrežama.

- Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvek govorili 'Anči je sva na tebe'. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvek želeo sve najbolje i mnogo voleo. Znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je tvoja samo reč izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na moju ćerku jedinicu - napisao je on.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen Facebook

- Izvini na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer očevi su uvek posebno slabi na kćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta! Kažu, mala deca mala briga! A realnost je - velika deca, velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temparement! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš 'tata nemaju šporet'. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bih voleo da me sekiraš svaki dan mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kada si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako imati snage dalje. Pokušaćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli - oprostio se Nebojša

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track