TONČI HULJIĆ PROGOVORIO O GAŠENJU GRUPE MAGAZIN: "Budućnost je u mojim rukama!" Čeka se konačna odluka
Foto: Nemanja Nikolić

razmišlja o tome

TONČI HULJIĆ PROGOVORIO O GAŠENJU GRUPE MAGAZIN: "Budućnost je u mojim rukama!" Čeka se konačna odluka

Stars -

Kompozitor Tonči Huljić priznao da razmišlja o gašenju grupe "Magazin". Grupa je, inače, osnovana sedamdesetih godina prošlog veka, a do danas su se smenile sedam pevačica.

Trenutna pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara, nedavno je najavila da planira napustiti sastav čim joj se pronađe adekvatna zamena.

Tonči Huljić
foto: Kurir televizija

Tonči je sada otkrio kakvi su njegovi planovi sa pomenutom grupom, a kako kaže, budućnost grupe je u njegovim rukama.

„Što se tiče Magazina, njegova budućnost je ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopšte treba budućnost? Ne znam, videćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvek nije otišla. Mislim oni imaju dovoljnu ostavštinu pesama, koju mogu eksploatisati do kraja života, uključujući i Andreu, koja mi je jako draga“, rekao je Tonči.

Tonči Huljić
foto: Dragana Udovičić

Objasnio je i znači li to da bi mogao ugasiti Magazin.

„Magazin se nikada ne može ugasiti jer on živi u glavama i srcima generacija i generacija. Međutim dolaze nove generacije, pitanje je hoće li oni otkriti stari Magazin ili ne. Primera radi, znate li neku novu pesmu s albuma Rolling Stonesa? Verovatno ne znate. Hoćete li ići na njihov koncert zbog pesama koje vas podsećaju na neka sretna i bezbrižna vremena? Verovatno hoćete. Možda ne treba prljati budućnost novim pesmama, ko zna. Sve je moguće, ali ja sam okrenut sada sebi, toliko vam mogu reći“, zaključio je Tonči.

Kurir.rs/Story.hr/K.M.

Bonus video:

00:17

BEŽIIII, UBIĆU DETE! Voditeljka Pinka umalo da pregazi mališana sankama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track