PEVAČICU PRETUKAO BIVŠI PARTNER?! Objavila uznemirujuće slike: Lice unakaženo, tvrdi da ju je trovao i drogirao (FOTO)
Foto: Printscreen

šok

PEVAČICU PRETUKAO BIVŠI PARTNER?! Objavila uznemirujuće slike: Lice unakaženo, tvrdi da ju je trovao i drogirao (FOTO)

Stars -

Katarina Beba Vasić doživela je veliku muku sa sada već bivšim parnterom, sa kojim je živela prethodnih pet meseci. Beba Vasić otkrila je da ju je bivši partner sa kojim je provela pet meseci navodno maltretirao tri meseca nakon početka romanse.

Beba je na Instagram profilu i Fejsbuk objavila fotografije, tvrdeći da je dobila monstruozne batine. Međutim, dodatan šok koji je iznela jeste da je iznela tvrdnje protiv partnera da ju je tri meseca ugnjetavao, trovao, ucenjivao, ali i drogirao.

Katarina Beba Vasić
foto: Printscreen

Beba je slučaj prijavila policiji, a zbog udaraca, koje kako tvrdi, je dobila od partnera sa kojim je živela, završila je u bolnici.

1 / 3 Foto: Printscreen

- Stop nasilju nad ženama! Hvala Jeleni Karleuši koja me je ohrabrila! Pevačica progovorila o dvomesečnoj torturi, pretnjama, ucenama, trovanju i drogiranju koje je doživela od svog dojučerašnjeg partnera čije je identitet poznat policiji - napisala je Beba Vasić u opisu profila.

Domaći mediji stupili su u kontakt sa Bebom, kako bismo proverili šta se desilo, te je ona ispričala kroz kakvu je torturu prošla:

- Čovek sa kojim sam bila u vezi 5 meseci, 2 meseca ,,raja", dva meseca pakla! Sada sam na sigurnom, valjda, ovako izgledam sada. Za sada ne smem zbog policijske istrage da dajem mnogo informacija, ali to je otprilike neki period kada je mučenje trajalo. Tek sutra posle 17 časova ću smeti da dajem izjave, ali ima poprilično toga na mom Fejsbuk profilu o svemu šta se desilo - poručila je kratko Beba Vasić za medije.

Kurir.rs/ Republika/ Preno: M. J.

Bonus video:

01:21

Pola estrade na slavi Katarine Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track