STIGLO SAOPŠTENJE IZ MAKEDONSKE POLICIJE: Evo šta piše u izveštaju o lančanom sudaru u kom je David pokosio ženu na auto-putu
Foto: Ana Paunković, Instagram/192_rs

STIGLO SAOPŠTENJE IZ MAKEDONSKE POLICIJE: Evo šta piše u izveštaju o lančanom sudaru u kom je David pokosio ženu na auto-putu

Stars -

Đorđe David bio je učesnik lančanog sudara u Severnoj Makedoniji, kada je pokosio ženu (49) koja je preminula.

Sada je stiglo i saopštenje od policije koje otkriva inicijale žene koja je preminula.

koncert Milice Pavlović, Đorđe David
foto: Nenad Kostić

Kako je saopštila policija, nesreća, u kojoj su učestvovala tri vozila, dogodila se sinoć oko 20 časova.

Lj. T. (49) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na auto-putu Kumanovo-Tabanovci, a u kojoj je učestvovao i Đorđe David.

"U nesreći su učestvovala vozila "volkswagen polo" sa kumanovskim registracijama, kojim je upravljao B. T. (24) iz Kumanova, "volkswagen golf" skopskih registracija, kojim je upravljao V. P. (45) i "opet insignia" srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Đ. N. (59), državljanin Republike Srbije. U nesreći je stradala Lj. T. (49) iz Kumanova, koja je bila suvozač u vozilu marke "VW polo"", naveli su iz policije.

Kako je saopšteno, smrt žene konstatovali su lekari kumanovske Hitne pomoći.

Prema navodima policije V. P. je zadobio teške telesne povrede, a povređeni su i B. T. i Đorđe David, koji su prevezeni u bolnicu, prenosi "Telegraf".

Inače, dva automobila su se sudarila, a Đorđe David je naleteo na ženu koja je stajala ispred i pokosio je, dok je njena ćerka bila u blizini.

Kurir.rs / Republikaonline/ Preno: M. J.

Bonus video:

00:41

Đorđe David objavio snimak iz kola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja