VOJAŽ MOLI ZA KOMENTARE I LAJKOVE?! Isplivalo dopisivanje sa fanovima, društvene mreže gore: Kao neka tinejdžerka je (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

haos

VOJAŽ MOLI ZA KOMENTARE I LAJKOVE?! Isplivalo dopisivanje sa fanovima, društvene mreže gore: Kao neka tinejdžerka je (FOTO)

Stars -

Mihajlo Verouvić Vojaž jedan je od najpoznatijih mlađih izvođača u regionu. Njegove pesme na muzičkim platformama imaju milionske preglede, a na društvenoj mreži Instagram ga prati 847.000 ljudi.

Svaka njegova slika ima preko 50.000 lajkova a videi na Instagramu za kratko vreme imaju više od milion pregleda.

Vojaž, Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Instagram/voyage.mp3

Međutim, sada se na platformi "X" (nekadašnji tviter) pojavila slika gde se vidi da Vojaž svoje pratioce obaveštava u privatnom četu kada objavi sliku, i od njih traži da lajkuju i stavljaju komentare.

"Oboleću, Vojaž moli za komentare", "Ko neka tinejdžerka je", "Koji blam".... - i mnogi drugi komentari na račun maloig repeeranižu se ispod ove objave.

Podsetimo, mladi reper Vojaž je nedavno za medije otkrio da se skrasio u ljubavi, te je jedno vreme krio svoju devojku kao zmija noge, nakon čega je odlučio da to više ne radi, već svaki njihov momenat zajednički se trudi da podeli sa pratiocima na društvenoj mreži instagram.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track