MARIJI ŠERIFOVIĆ STIGAO RUČAK ČAK IZ ZAGREBA! Muškarac iz Hrvatske vodi računa da pevačici ništa ne fali: Evo ko je ON
Foto: Petar Aleksić

prelepo

MARIJI ŠERIFOVIĆ STIGAO RUČAK ČAK IZ ZAGREBA! Muškarac iz Hrvatske vodi računa da pevačici ništa ne fali: Evo ko je ON

Stars -

Marija Šerifović početkom decembra 2023. godine ostvarila se u ulozi roditelja. Pomoću surogat majke dobila je sina Maria, od kog se ne odvaja.

Marija je gotovo stalno u svom luskuznom domu u Beogradu na vodi sa sinom, pa je tu možemo videti i kako ruča, trenira...

Marija Šerifović
foto: Beta Miloš Miškov

Šerifovićeva se danas pohvalila omiljenim ručkom koji je stigao za nju specijalno iz Zagreba, a putem Instagrama je pokazala i koji muškarac misli na nju.

Reč je o Hamzi Gušiću, koji je u "Zvezdama Granda" bio u njenom timu.

- Stigao ručak iz Zagreba, Hamza, Bog ti dao zdravlja - napisala je Marija uz emotikom koji plače od smeha i crveno srce.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

Podsetimo, tokom muzičkog takmičenja Hamza je imao divan odnos sa Šerifovićevom. Zbog nje je, osim o dobrom nastupu, vodio računa i o kilaži.

- Najpre sam smršao 11, a sada je već 13 kilograma. Dobra prehrana i dobar trening sa mojim trenerom. Najteže je bilo da počnem da skidam kilograme. Što se tiče samih pesama, dosta su mi pomogli Marijini saveti - rekao je Hamiz tokom učešća u "ZG" za Grand, a sa Šerifovićevom je ostao u kontaktu i po završetku šoua i preseljenja u Zagreb.

Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: M. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track