"JA OVDE NE PRIPADAM, ŠTA HOĆETE OD MENE" Tanja iz Velikog brata otkrila stravične detalje zlostavljanja: Na sve su bili spremni
Foto: Petar Aleksić

nije sve tako crno

"JA OVDE NE PRIPADAM, ŠTA HOĆETE OD MENE" Tanja iz Velikog brata otkrila stravične detalje zlostavljanja: Na sve su bili spremni

Stars -

Tatjana Jovančević u emisiji "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić, prvi put je javno govorila o svim životnim nedaćama i problemima.

Tatjana Jovančević
foto: Kurir

Tatjana je otkrila sve detalje agonije iz perioda kada je bila kidnapovana, a onda i otkrila razlog zbog koga je gotova čitava porodica učestvovala u stravičnom nedelu.

- U jednom trenutku rekla sam." Ja ovde ne pripadam, galamiće mi tata, on je bio jako strog, imam drugarice, rugove, moram u školu. Šta hoćete vi od mene?" Rekla mi je: " Dete". Na sve su bili spremni samo da dobiju dete, rekli su mi da im ja ne trebam, sve će da se iscenira, ako treba i venčaćemo se, samo da rodim dete... - govorila je i dodala:

Tanja Jovančević
foto: Petar Aleksić

- On je živeo u Nemačkoj sa ženom koju je voleo ali nije mogla da ima decu. Nosio je čak lančić sa njenim počenim slovom imena "N". Bila sam u šoku, ponavljala je da im treba dete. Kada se beba rodi, ja mogu da radim šta god hoću, potpuno sam nebitna nakon toga - rekla je Tanja.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:08

Nije sve tako crno Dejan MIlicević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track